August 13, 2016

0
orang suka domo kun

TRIAL EXAM WEEK

not fully ready for it but have to face it  anyway. JUST BRING IT ON
^ exactly.

^me every exams. every time. #matarabak #whattodo #redha

and.....lets just hope i wont be like squidward when my trial results come out

#fingercrossed

wish me luck for spm trial i gonna face starting next week onwards//. gotta do my best fighting~~!!

May 07, 2016

0
orang suka domo kun

mid term exam

Assalamualaikum..first of all, rindu sangat dgn blog ni haha its been in ages. ~.~ sorry for neglecting u dear zzz..how are u guys feeling? hope u guys have a great day with ur loved ones. always appreciate those around u kayh! 
minggu ni dah start mid term exam dah woi..how time flies so fast huhu. pikir mahu enjoy lagi :P sekarang la baru nak terhegeh-hegeh mentelaah bab form 4 semua balik. sedih mak oi.
just a short update though. just wanna tell u guys i wont be back for a while  XD sorry for the krik krik atmosphere here..if got time i will surely blogwalking+join ur giveaways okayh.. iols perlukan doa je hehe wish me luck! ~.~ 184 days till spm16.
u go na!!!
0
orang suka domo kun

Pre-Loved Fixi Novel Giveaway

klik banner utk join :)

last minute betul join ni haha. sempat lagi kan hoho

due date; 7 May 2016 jam 12 tgh malam!

2
orang suka domo kun

SHAMIERA OSMENT'S FIRST GIVEAWAY!

Shamiera Osment's First Giveaway!
nak join klik banner atas ^.^

due date: 31st May 2016

February 11, 2016

2
orang suka domo kun

Chocodina Giveaway by Mastura Aziz


TEKAN BANNER UNTUK TURUT SERTAI

PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH OLEH MAS SENDIRI

GIVEAWAY INI BERMULA PADA 10/2/2016 DAN TAMAT PADA 27/2/2016 (12 TENGAH MALAM)* Penyertaan tidak diterima selepas tarikh tamat

TAWARAN HADIAH :
 CHOCODINA CRISPY SEORANG PEMENANG (Ada 12 jenis perisa.boleh pilih nak perisa apa)
TOPUP RM 5 UNTUK 2 ORANG PEMENANG.

LETS JOIN US


January 31, 2016

4
orang suka domo kun

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

Assalamualaikum

Klik Sini Untuk Join
GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016


NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.
-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI
 (9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)

January 23, 2016

3
orang suka domo kun

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih|  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !! 

Harga  : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

January 16, 2016

2
orang suka domo kun

TIME


hai pagi uols. lama x update blogTT i told u bfore right iols tak boleh buka blog sgt. traffic blog pun tah kemana. kahkah. sila faham saya. saja nak cakap tahun ni saya espiyem. mohon doa kalian semua. this is between life and death XD *acah*

i actually need ur opinion regarding my problem here. kahkah. donno lah saya susah lah nak manage time well. kdg2 i ada jadual study but balik sekolah kol 5, kol 2 ptg so terus buat hw yg berlambak till night usually. then at 11 kene tidur dah utk bangun awal esoknya. 

soooooo i dont think i got time to study. i donno lah maybe its me yg tak reti bahagi masa. thats why i buat entry ni utk mengadu domba ngeh ngeh :P sila face palm

ini i ada masa lah cuz weekend kan. lepak cc jap hehe. cuz ada keje nak buat jugak ok. so sambil nyelam telan air. kahkah. hw addmaths masih terbengkalai. huhu.

akhirulkalam, sudah terang lagi bersuluh bahwa saya tak reti manage time. semua pihak perlu berganding bahu utk tidak mnjadi seperti saya. apa2 cadangan amat dialu-alukan hewhew. eh lupa saja nak ckp sudi2 lah clik nuffnang saya kt sebelah eh hehehe demi masa depan saya dan negara. huahua

p/s: sesiapa nak masuk bloglist saya yg xseberapa huhu boleh lah inform ye huhu

DON'T GIVE UP
NEVER GIVE UP
IT ALL DEPENDS ON YOU
*my slogan lah. abaikan hahaha*

1
orang suka domo kun

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY

klik banner utk join ^^

teringin nak dapat calendar cuz senang nak tengok cuti sekolah ke haha and boleh letak kt meja study iolss haks (although meja dah penuh gila dgn buku TT)

Tarikh tutup penyertaan: Isnin | 18 Januari 2016 | 12.00 tengahmalam (jam penulis).
0
orang suka domo kun

NEW YEAR GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

klik banner utk join ^^

last minute betul join hehe.

Tarikh tutup: 11.59pm pada 16/1/2016

January 10, 2016

4
orang suka domo kun

DIY Postcard Giveaway by Sally Samsaiman

klik banner utk join

Giveaway ini akan berlangsung dari 
10th - 15th January 2016 (11.59 pm waktu Malaysia)
0
orang suka domo kun

Segmen Jom FOLLOW & Klik Nuffnang by Ct Roxalynna NH

klik banner utk join ^_^

TARIKH TUTUP PENYERTAAN :

15/01/2016

(11.59pm)