December 31, 2015

0
orang suka domo kun

365/365


sekejap je pecam celik pejam tak celik, dah nak masuk tahun baru. syukur atas segala nikmat dan kesihatan yg dikurniakan selama ni. huaaa rindunya nak ber blogging mcm biasa. now i rarely update  kahkah. happy new year guys!! hope u have a great year ahead.

tahun depan saya ada spm.. so boring ~.~ mesti busy kt sekolah. i just cant stand it haha. sempena nak tahun baru ni, saya pun decided nk luang masa jap kt cc, nak edit balik blog ni. url blog pun dah tukar kalau korang perasan. lol no one notice nana

saya nak tukar template baru lah i mean edit semua balik. it needs time though.. sekejap je ni boleh on huhu. im sorry blog ni dah bersarang tikus semua ada. hahaha, tuan blog selalu gi oversea sibuk sikit :P

taknak bebel dah. bukan ada org baca pun. haha. just nak ucap selamat tahun baru. ada azam baru tak? kalau tanya saya, the answer is no. lolol

school in 3 days!!! T.T wish me luck for spm kakak2 semua.

December 03, 2015

2
orang suka domo kun

Giveaway Disember 2015 Cash RM500


Hadiah :
RM100 Top Referral
RM50 x 8

Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat