September 26, 2015

1
orang suka domo kun

no more procrastination

hey guys!! how are you doing?? its been a long time without my blog hehehe. as u know , saya xboleh update blog selalu sangat. huhu ni pun kt cyber cafe ^^ salam adidil adha!! huhu its not too late kan? ._. jgn lupa fikir apa pengorbanan kita kepada agama ;) sama2 muhasabah diri okay.

sooo nak citer pasal apa ni. NO MORE PROCRASTINATION! note to myself huhuhu. cause final exam is just around the corner babe. no more wasting time and have fun ( ececeh) cuti seminggu ni pun berapa kerat je pun kalau nak bilang saya stadi hahahha ( jgn tiru di rumah).

procrastination: action of delaying things or work. memang fav hobby semua orang kan? haha i think im not the only one :P cepat mengaku! tak kira la suka tangguh kerja ke, makan ke, tido ke. eh ada ke huhuhu.

jadi disini saya menyeru anda semua jgn la meniru perbuatan ini hahaha. dan keep me in ur prayers please! :D doakan saya final exam ni. tahun depan spm kakaka ( xsedar diri). spm candidates this year dun forget to keep studying k :P finger crossed!x

I WISH U GUYS A very GOOD LUCK  FOR THOSE WHO ARE SITTING ON YOUR EXAM. U CAN DO IT BABE. HAVE A GREAT DAY!!! ^.^

September 16, 2015

2
orang suka domo kun

Hari Malaysia!!


selamat hari Malaysia wahai warga Malaysia!! maaf dah lama x update hehe biasa lah kekangan masa dan tiada wifi connection kt rumah so yeah..sekarang iols kt cyber cafe..alang2 buat kerja boleh la bukak blog kejap..:P

Apa habaq?? jaga kesihatan tau since jerebu ni kan sekolah semua tutup semalam. huhu. baru semangat nak gi sekolah(acah). sila pakai mask jika perlu aktiviti di luar. mask yg sesuai tau. surgical mask tu xberguna pun. lol patutnya entry ni pasal hari malaysia... huhu

semoga Malaysia sentiasa maju dan di lindungi oleh Nya. Malaysia boleh!! selamat bercuti juga hehe yang bekerja pda harini redha je la ye mana tau dpt gaji lebih kuikui

p/s: final exam i is around the corner. huhu doakan.



3
orang suka domo kun

BROOCH Mini Giveaway

klik banner atas utk join ^-^

TARIKH TAMAT 22 SEPT 2015

p/s: lama xjoin GA hikhik