January 24, 2015

0
orang suka domo kun

PENAAAT


hellooooooo tahu da terlambat nk ucap happy new year. hahaha saya da jarang buka blog dah huwaaaaaa so sad. so this year im 16 aka form4. gosh too much pressure. since saya amik science stream pulak tu, so wish me luckkkkkkk :( 

homework jgn cakap lah, bertimbun macam hape. haha.so subjek baru mcm fizik, kimia smua huwaaaaa ya allah bagilah aku kekuatan. setakat ni ok lah belajar. kadang2 rasa nak nangis buat add math. yeah. normal isnt it? :p

adat form 4 lah.. mesti ada yg nak pindah boarding school.. 2 of my bestfriends pindah kolej vokasional..so sad duh..doakan korang berjaya.. sob sob..saya tak dapat mrsm hmmmm tape lah takde rezeki so i redha. hikhik. target untuk spm pulak kahkah

ahad ni farewell party for them..we're going to eat pizza muahaha that's the only thing i like.. haha i wanna cryyyyyyyy.. how's ur new year guysss?

5
orang suka domo kun

Giveaway Preloved Books

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)