December 31, 2015

0
orang suka domo kun

365/365


sekejap je pecam celik pejam tak celik, dah nak masuk tahun baru. syukur atas segala nikmat dan kesihatan yg dikurniakan selama ni. huaaa rindunya nak ber blogging mcm biasa. now i rarely update  kahkah. happy new year guys!! hope u have a great year ahead.

tahun depan saya ada spm.. so boring ~.~ mesti busy kt sekolah. i just cant stand it haha. sempena nak tahun baru ni, saya pun decided nk luang masa jap kt cc, nak edit balik blog ni. url blog pun dah tukar kalau korang perasan. lol no one notice nana

saya nak tukar template baru lah i mean edit semua balik. it needs time though.. sekejap je ni boleh on huhu. im sorry blog ni dah bersarang tikus semua ada. hahaha, tuan blog selalu gi oversea sibuk sikit :P

taknak bebel dah. bukan ada org baca pun. haha. just nak ucap selamat tahun baru. ada azam baru tak? kalau tanya saya, the answer is no. lolol

school in 3 days!!! T.T wish me luck for spm kakak2 semua.

December 03, 2015

2
orang suka domo kun

Giveaway Disember 2015 Cash RM500


Hadiah :
RM100 Top Referral
RM50 x 8

Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat


November 25, 2015

0
orang suka domo kun

Wordless Wednesday #21


lets continually spread peace and love!! Thats the least we can do :D


November 22, 2015

11
orang suka domo kun

Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

Klik banner utk join ^=^

Syarat senang and mudah je. Eh bukan sama ke senang &mudah TT abaikan hee.

Tarikh tutup ialah :
5.12.2015 pada 11.59pm

November 18, 2015

November 17, 2015

7
orang suka domo kun

Giveaway Simple by cik akak & sponser

Giveaway Simple by cik akak & sponser
Syarat Penyertaan : 
  • Follow Blog
cik akak  kathyrbain | syamimi  | wawa I Farah Arina | Salina Johari  | Ainul Aqma JMbelog  | Lorongcinta | Duniakita  | Arra |
  • Likes fanpage -  JMbelog I cik akak I cinta itu indah | Ainul Aqma 
  • Follow facebook - cik akak I JMbelog I Salina johari
  • Follow Instagram & Twitter - JMbelog I JMbelog I Salina johari I Farah Arina | Ainul Aqma | Arra 
  • Masukan link blog ini dalam senarai bloglist anda : http://kathyrbain.blogspot.my/
  • Buat entri bertajuk "Giveaway Simple by cik akak & sponser"
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 13.11.2015 - 22.11.2015 [10 hari]
  • Giveaway tamat 22.11.2015 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui Nombor Cabutan Bertuah
Perhatian : Bagi syarat likes fanpage, follow facebook, Instagram & twitter peserta wajib follow setiap syarat sekiranya peserta ada akaun yang dinyatakan dalam syarat yang telah cik akak senaraikan. 

Sekiranya peserta tidak mempunyai akaun tersebut, peserta tak perlu ikut syarat yang dinyata. Apa yang penting kejujuran anda sebagai peserta giveaway. 

Follow blog wajib...tiada kelonggaran isu follow blog....semoga giveaway ini berjalan dengan lancar......

copy & paste coding ini dalam post entri anda...



Hadiah Giveaway

  • cik akak - Cash RM50.00 x 2 pemenang 
  • KathyRbain - Topup RM10.60 x 1 pemenang
  • Syamimi - Cash RM5.00 x 2 pemenang
  • Wawa - Topup RM10.60 x 2 pemenang
  • Farah Arina - Topup RM10.60 x 1 pemenang & Topup RM5.00 x 1 pemenang
  • Salina Johari - Cash RM10.00 x 2 pemenang
  • Ainul Akma - Topup RM10.60 x 1 pemenang
  • JMbelog - Topup RM10.60 x 5 pemenang
  • Lorongcinta - Topup RM5.00 x 2 pemenang
  • Duniakita - Topup RM5.00 x 2 pemenang
  • Arra - Topup RM10.60 x 1 pemenang

Ilham giveaway copy & paste coding - Rujuk Entri Kak 
Mialiana







1
orang suka domo kun

Rebut Wang Tunai RM310 by Syira Lokman


klik banner utk join ^_^

Facebook: Syazliyana Nana
Twitter: @amirahsyz
Instagram: @syazliyana.nana

Tamat: 25 November 2015

October 29, 2015

8
orang suka domo kun

Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join]


Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November 2015


September 26, 2015

1
orang suka domo kun

no more procrastination

hey guys!! how are you doing?? its been a long time without my blog hehehe. as u know , saya xboleh update blog selalu sangat. huhu ni pun kt cyber cafe ^^ salam adidil adha!! huhu its not too late kan? ._. jgn lupa fikir apa pengorbanan kita kepada agama ;) sama2 muhasabah diri okay.

sooo nak citer pasal apa ni. NO MORE PROCRASTINATION! note to myself huhuhu. cause final exam is just around the corner babe. no more wasting time and have fun ( ececeh) cuti seminggu ni pun berapa kerat je pun kalau nak bilang saya stadi hahahha ( jgn tiru di rumah).

procrastination: action of delaying things or work. memang fav hobby semua orang kan? haha i think im not the only one :P cepat mengaku! tak kira la suka tangguh kerja ke, makan ke, tido ke. eh ada ke huhuhu.

jadi disini saya menyeru anda semua jgn la meniru perbuatan ini hahaha. dan keep me in ur prayers please! :D doakan saya final exam ni. tahun depan spm kakaka ( xsedar diri). spm candidates this year dun forget to keep studying k :P finger crossed!x

I WISH U GUYS A very GOOD LUCK  FOR THOSE WHO ARE SITTING ON YOUR EXAM. U CAN DO IT BABE. HAVE A GREAT DAY!!! ^.^

September 16, 2015

2
orang suka domo kun

Hari Malaysia!!


selamat hari Malaysia wahai warga Malaysia!! maaf dah lama x update hehe biasa lah kekangan masa dan tiada wifi connection kt rumah so yeah..sekarang iols kt cyber cafe..alang2 buat kerja boleh la bukak blog kejap..:P

Apa habaq?? jaga kesihatan tau since jerebu ni kan sekolah semua tutup semalam. huhu. baru semangat nak gi sekolah(acah). sila pakai mask jika perlu aktiviti di luar. mask yg sesuai tau. surgical mask tu xberguna pun. lol patutnya entry ni pasal hari malaysia... huhu

semoga Malaysia sentiasa maju dan di lindungi oleh Nya. Malaysia boleh!! selamat bercuti juga hehe yang bekerja pda harini redha je la ye mana tau dpt gaji lebih kuikui

p/s: final exam i is around the corner. huhu doakan.



3
orang suka domo kun

BROOCH Mini Giveaway

klik banner atas utk join ^-^

TARIKH TAMAT 22 SEPT 2015

p/s: lama xjoin GA hikhik

July 26, 2015

1
orang suka domo kun

sejenis chipsmore kah?

chipsmore? Apa ni? Dah lama tak buka blog tetiba kan huhu. Hai kamu semua rakan blog saya rindunyaaaaa kt korang hewhew. 

Maaf lah saya dah lama tak jenguk,buka n update blog. 6 bulan kot since last update. Thats half a year beb!! Rindu rasanya nak berbloggingTT pageviews pun merundum teruk juga huhu

Rindu jugak nak joing contest,Giveaway raya korang ke hehehe. Eh lupa, selamat hari raya uols!!! Its not too late kan? 😅

Faktor2 yg menyebabkan saya dah tak aktif skrg kerana dulu update pakai laptop. Skrg laptop ada, cuma wifi dah takdak ma. Ini pun pakai fon huhu tak best pulak. 

Mcm karangan spm pula huhu moga jumpa lagi di update seterusnya dlm masa a few months lagi kot kahkah *ill try my best to update😊*

Doakan saya berjaya!!  Letak la link GA yg korang join inshaallah iols tumpang sekaki huu

February 14, 2015

3
orang suka domo kun

Selamat Pengantin Baru Yana Samsudin dan Fadzil Zahari

#15 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA

lmbat sikit update saya..haha apa pun Alhamdulillah..semalam,13 Februari 2015 Yana Samsudin dan Fadzil Zahari sah bergelar suami isteri.. happy nya hahaha since saya mmg peminat kak yana.. memang kak yana and abg fadzil da lama kawan kan.. hehe..

#37 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA
#50 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA
#46 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA
#54 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA
#22 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA
#21 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA
#40 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA
#52 Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri - ROTIKAYA

kak yana mmg sangat cantik while abg fadzil so macho..hehe saya doakan hubungan mereka kekal sampai hujung hayat n bahagia sekali..bagi yg kurang jelas fadzil zahari ialah adik kepada farid kamil..hehe sebab i guess most of ppl dont know the truth..sesiapa nk mengutuk kakak kesayangan aku ni siap kau eh..APA PUN SELAMAT PENGANTIN BARU!!!

***lagu pengantin baru berkumandang*** :D

photo credit to Rotikaya

February 05, 2015

0
orang suka domo kun

Rezeki 2015

           Assalamualaikum and selamat petang..hehe da lama tak menaip di sini so busy with school yeah... Skrang pun update guna fon baru muahahaha..agak lain la version nya tiada dashboard dll..

           So title tu pasal haritu ada la join Giveaway cuz da lama xjoin GA kan hoho..and menang buku fixi yeay so happy~~ rezeki  saya cuz daa lama gila xjoin GA..

          Thanks laa ye random.org and owner blog aka penganjur GA itu, BudakVanilla. Can't wait to receive the book hehe..

January 24, 2015

0
orang suka domo kun

PENAAAT


hellooooooo tahu da terlambat nk ucap happy new year. hahaha saya da jarang buka blog dah huwaaaaaa so sad. so this year im 16 aka form4. gosh too much pressure. since saya amik science stream pulak tu, so wish me luckkkkkkk :( 

homework jgn cakap lah, bertimbun macam hape. haha.so subjek baru mcm fizik, kimia smua huwaaaaa ya allah bagilah aku kekuatan. setakat ni ok lah belajar. kadang2 rasa nak nangis buat add math. yeah. normal isnt it? :p

adat form 4 lah.. mesti ada yg nak pindah boarding school.. 2 of my bestfriends pindah kolej vokasional..so sad duh..doakan korang berjaya.. sob sob..saya tak dapat mrsm hmmmm tape lah takde rezeki so i redha. hikhik. target untuk spm pulak kahkah

ahad ni farewell party for them..we're going to eat pizza muahaha that's the only thing i like.. haha i wanna cryyyyyyyy.. how's ur new year guysss?

5
orang suka domo kun

Giveaway Preloved Books

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)