November 27, 2014

2
orang suka domo kun

menunggu hari


wah rindunya dgn blog ni. it's been in ages -____- kesibukan dgn sekolah melanda diriku ecececehh. tapi alhamdulillah nasib baik saya da selesai dgn PT3 saya oktober lepas.. tunggu result je ni.

itu pasal """"menunggu hari""""" hahahaha haritu pergi beranang,selangor utk amik UKKM..applying for mrsm nxt year.. wish me luck hokaaaaayy uols.. haa skang pun spm candidates da habis dorg punya spm kan.. yay freedom.. tahniah semua akak2 & abg.. hihi

bagi adik2 UPSR yg da dpt result.. a big congrats to those yg passed with flying colous.. yang tak tu its okay ur journey is still long.. SMILEEEEEEE ^___^ cepat2 lah apply sbp / mrsm hokay lol

wish me luck hokay.. waiting for my result.. hopefully kpm akan turunkan gred pt3 tahun ni. pls? haha ok annyeongggggggggg

4
orang suka domo kun

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

klik banner utk join

lamanya takjoin GA.. aaaaah.. goodluck for all
Saya nak hadiah topup RM10 :)

July 06, 2014

6
orang suka domo kun

BUSY


hi uolss lama tak menaip haaaaaihh rindu rindu serindu rindunya. lol. skg mmg da jarang update blog. sedih bak hangg. ni bukan apa, PT3 da mula 1 Julai lepas so mmg bz. kahkah acah2 je kan. tapi serious! korang tengok berita kan so mesti tau how it works.. its stressing me out. gilo ini semua. TT


WISH ME AND BATCH 99 LUCK OKAY OMG PRAY FOR US
I GOTTA WORK HARDER MAN

p/s: selamat berpuasa & selamat hari raya hehe

April 08, 2014

2
orang suka domo kun

15. Fifteeeeeeen.


omg thanks Harry ilysm haha. yay its my birthday. im fifteen. im old. lol  im forever young ok. Semoga diri ini sentiasa sihat wal-afiat dan tabah mengharungi ujian2 yg mendatang. kekeke. wish me luck ok for PT3/PPMR/PBSMR segala apa benda tu huhu. 

Sapa birthday dia bulan April juga let me say Happy Birthday!! Smile because u r beautiful. Enjoy ur birthday. hihi. okbye bulan April ni byk kerja khusus. im dead. kkkk.

April 06, 2014

7
orang suka domo kun

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

March 23, 2014

1
orang suka domo kun

HOLIDAAAAYY

 
 
 
Yes. Finally. HOLIDAAAAYYY. Freedom. rindunya dgn blog kesayangan huhu. im so happy finally dpt restkan otak buat utk sementara waktu. baru lepas exam la katakan :p haha. ni pun pergi cyber cafe mengeonline dan tengok movie kekeke. 
 
btw 19 &20 haribulan haritu result stpm &spm keluar en en. Congrats to those who got straight As. Daebak! lol/// Alhamdulillah my bro tergolong dlm pelajar2 itu. ^-^ haaaaa lepastu sapa yg tgk news tahu an PPMR tukar PT3 pulak. Haih im so fed up lah. can i just terjun lombong instead erkk. *facepalm*

balik2 cakap psl pbs tu. udah nana udah. haih sebenarnyaaaa rindu nk join giveaway/ segmen korangg T.T~~ apakan daya.. sob sobs.. btw nk ingtkan 8 april ni birthday tuan blog.kikikikikikiki. saya just setkan entri je la hari tu. nnt dia publish sndiri. takda masaaaa~~

ok bye nak smbung tgk drama korea ni. syiokk. "emergency couple" at dramago.com. haha da pandai skang layan drama2 korea lol people changed so do i~~ assalamualaikum ^-^

"Life is always better with a smile"

February 15, 2014

3
orang suka domo kun

PBS


helloooo rindunya dgn blog kesayangan ni huhu :( dah tak dapat selalu menaip, blogwalking dan join GA2 /segmen korang daaaa~ sadlife>< ni pun sekarang kt cyber cafe buat folio sains for pbs.. nonsense betul (-_-) too much pressure, pbs ,projek blablabla. nanti bulan april+++ ada kerja khusus pula for PPMR..

For form 3 this year and  batch pbs lain.. you know the feelings right. I am so done laaa. Okay lets take a moment..forget about the pbs thingy.. haha.

fighting nana! wish me luck. ok bye :'] 

January 18, 2014

3
orang suka domo kun

2014.

hai hai rindunya nk menaip kt sini balik sob sob. its been a few months kot. -_- Fuhh fuhhh *tiup habuk* so how r u doing guys?? apo citer? hows 2014? saya tahun ni agak bz well biasalah PPMR -_- dah tak join da GA,Segmen2 kt blog. huwaaaa.

I pun da lama tak blogwalking *-* insyaallah ada masa nnti saya jenguk2 ok . readers blog ni pun dah takde agaknye en en. hmmm ni pun amik masa kejap kt cyber cafe he he. wish me luck for PPMR this year ok since im form 3 kekeke stress >.< so much pbs ma~ have a great day ^-^ goodbye ~~