August 14, 2013

4
orang suka domo kun

setelah lama menghilang..

erk hai.. jadi kekok pula nk tulis kt sini stlah lama x menulis..oops salah menaip :3 ni pun online kt cc je T.T sorry morry ye da berapa minggu saya x jenguk blog ni huhu. tak dapat lgi nk membalas jejak kamu2 yg dtg ke blog ni..rindunya dgn blog ni  :p
rasanya belum terlmbat nk ucap selamat hari raya hihi.. maaf zahir batin..moga dapat byk duit raya bgi yg masih layak dpt.. haha begitu juga dgn saya :p raya thn ni kt kmpung sakit perut je sbb mkn banyak.. padan muka hang nana lol..
raya korg mcm mana? best? sekolah nk buka da minggu depan..boooosaan~ huhu lagi berapa minit nk abis dah 1 jam je kt cc ni terasa mcm 10 minit ok haha

4 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari raya.. akak mohon kemaafan dia ats kekasaran kata/komen..

Sally Samsaiman said...

lamanya hilang :D

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

mawar berduri said...

Salam..singgah sini...jemput join GA saya...http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html