August 14, 2013

4
orang suka domo kun

setelah lama menghilang..

erk hai.. jadi kekok pula nk tulis kt sini stlah lama x menulis..oops salah menaip :3 ni pun online kt cc je T.T sorry morry ye da berapa minggu saya x jenguk blog ni huhu. tak dapat lgi nk membalas jejak kamu2 yg dtg ke blog ni..rindunya dgn blog ni  :p
rasanya belum terlmbat nk ucap selamat hari raya hihi.. maaf zahir batin..moga dapat byk duit raya bgi yg masih layak dpt.. haha begitu juga dgn saya :p raya thn ni kt kmpung sakit perut je sbb mkn banyak.. padan muka hang nana lol..
raya korg mcm mana? best? sekolah nk buka da minggu depan..boooosaan~ huhu lagi berapa minit nk abis dah 1 jam je kt cc ni terasa mcm 10 minit ok haha