June 06, 2013

14
orang suka domo kun

Sign Up AssignJobs

 saya baru je sign up AssignJobs ni. AssignJobs ni mcm tmpat jana pendapatan kita la selain Churp2, Nuffnang, 8share dan lain2.

tengok saya newbie lagi di AssignJobs ni :3 senang je nk sign up. klik sini, isi form2 dia. nama, email semua. then pergi kt email korg utk confirmkan. haaa pastu sign in balik guna email&pass yg korg sign up tu. eh merepek je lol   pastu...

haaa nmpak gmbar atass ni. korang pilih la nk buat yg mana. haha XD  korangggg, sign up lah yg blum sign up tu. sebab... uolss akan dpt $2.00 klau sign up AssignJobs ni. Nak tak?!!! haha

SIGN UP ASSIGNJOBS SEKARANG :D

14 comments:

Muhammad Zul Fahmi said...

kalau dh sign up nuffnang, boleh lagi ke sign up benda ni?

Princess Syazliyana said...

@Muhammad Zul Fahmi boleh jeee hehe

yuko azusakawa said...

okay... nak tanya sikit, cam mana nak buat Like + Share = SyedIkhwanPage II tu???
tak seberapa faham lah

yuko azusakawa said...

camana nak urus Like + Share = SyedIkhwanPage II ni?? x faham lah? apa dia nak?

yuko azusakawa said...

@Princess Syazliyana camna nak buat Like + Share = SyedIkhwanPage II tu?? tak faham... ajar sikit... please

Princess Syazliyana said...

@yuko azusakawa hm act, saya x buat yg like+share tu.. klau nk refer blik dah takde la pulak job tu kt acc saya.. dia mesti ada langkah2 kan cane nk buat tu kan.. cuba baca

Shakira Pathi said...

Akaun churp2 pun tak naik2 lama dah, malas nak buat akaun buat duit baru, hehe :)

Princess Syazliyana said...

@Shakira Pathi hehehe saya pun

Miss E said...

hai.. sy pun dah daftar. baru je.. tapi nape ek takde job. dia kata job not found huhu.

ni sy ada buat post

http://bulukucinglebat.blogspot.com/2013/06/user-profile-assign-jobs.html

Singgah ye, terima kasih ;)

Princess Syazliyana said...

@Miss E awk dah buat 1 job antara tiga jobs tu kan. so jobs dah takde buat masa ni. kene tunggu ada jobs baru :)

Aimi Wardina ♥ said...

Join join segmen Aimi pulak!

Tomatox, topup & macam2 lgi untuk dimenangi! Bagi sesiapa yang tak menang pun akan di-blog review ! Rugi kalau tak join !

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/06/segmen-menang-hadiah-by-aimi_5511.html

::EIDA:: said...

smlm rasanya ada baca dekat blog mane entahh... belum berkesempatan nak sign up.. hehehhe... tp nk sign up jugakk.. nk $$$$.. hikhikhk

Princess Syazliyana said...

@::EIDA:: cpt2 sign up hehe

Dianaa said...

kena rajin buka utk cek job yg ada, hee :D