June 30, 2013

0
orang suka domo kun

rezeki jun #4

eh bukan nk cite psl donut :p haha 

alhamdulillah akhir bulan jun rezeki saya hehe salah sorg pemenang  1st Segmen by Hafiz & Fatin Diana :D 
baru je check entri pemenang >sini<



menang button badge from Zieyzie Ilisha :) thankss!


2
orang suka domo kun

Segmen Exchange Earning

Hi saya join segmen ni daripada Miraa Hussin . Kepada yg join segmen ni faedah memang tak lari dan tak bukan earning kita akan meningkat . Walaupun sedikit , tapi nanti lama kelamaan akan menjadi bukit jua . Syarat segmen ni tak susah . Mula-mula sekali ;

Follow www.MiraaHussin.com . Tekan button Join This Site
Kemudian tekan button ni .
Dan yg terrrrpenting , wajib klik semua ni :             
Tag 2 orang kawan blog korang dan pastikan dorang tahu !

Senangkan ? Ini pula link iklan saya :   ♥ ♥ (Maximum 10)
Fyi , lebih ramai yg exchange lebih banyak earning yg akan masuk .
Kepada yang nak join boleh tekan banner atas skali tu :)

taggie:
http://dunianuranisamar.blogspot.com/
http://zafarah.blogspot.com/

June 29, 2013

1
orang suka domo kun

GA Ramadhan by KanvasDakwat

klik banner

Hadiah  : Kain ela 4 meter untuk 2 orang *bersempena nak raya jadi kecik nak bagi korang kain untuk buat baju kurung :)

1
orang suka domo kun

Segmen Topap by KanvasDakwat

klik banner


Hadiah : Topap Rm5x5 (maxis/celcom/digi) . 

Bermula pada 22/6/2013 sehingga 13 Julai 2013

1
orang suka domo kun

Giveaway Topup Maxis - Peluang Menang Samsung Galaxy S4

Giveaway Top Up Maxis - RM10 x 3 Pemenang
+ Peluang Menang Samsung Galaxy S4 LTE

Hanya Copy-Paste dan Kongsi Banner Peraduan
Tempoh: 28 - 30 Jun 2013

June 26, 2013

1
orang suka domo kun

SEGMEN MENANG WANG TUNAI RM 100

klik banner

Segmen bermula 25 Jun 2013 dan TAMAT pada 30 Jun 2013
1
orang suka domo kun

Wordless Wednesday #17 free coffee?

acane tu? 
0
orang suka domo kun

Tahniah Juara Masterchef musim ke-2


Syura, diam-diam ubi berisi. Inilah kehebatan Syura di mana beliau telah menjuarai Masterchef musim ke-2, dan berita ini bakal penggerak semula perjalanan karier Syura yang kian tenggelam sebelum ini. Kemenangan yang telah diperolehi oleh Syura di dalam program realiti masakan Masterchef Selebriti Malaysia Musim Kedua (MSM2) telah berjaya menutup mulut sesetengah pengkritik dan beliau juga telah mengalahkan pencabar terhebatnya iaitu Celina Khor.

Syura bukan sahaja mengalas gelaran Juara malahan beliau juga telah berjaya menyumbangkan wang tunai berjumlah RM60,500 kepada badan kebajikan yang diwakilinya iaitu Breast Cancer Welfare Association of Federal Territory.

Berlansung sebanyak 40 episod, Syura telah mengalahkan 19 orang pesaingnya termasuk Rozita Che Wan, Syanie, Enot dan Kenchana Devi.

Menerusi kenyataannya kepada mStar Syur mendedahkan bahawa dia tidak sangka beliau akan memenangi program ini.

“Alhamdulillah, saya tidak menjangka kemenangan ini dan pergi sejauh ini. Saya banyak belajar mengenai dunia masakan dalm pertandingan ini.”

P/S: dah agak dah Syura menang  although tak layan sgt masterchef ni hihik


June 25, 2013

13
orang suka domo kun

Segmen Klik Klik Ramadhan

klik banner
minta jasa baik klik SINI, SANA, SITU, ATAS, BAWAH :) *sehingga abis loading*
 Terima kasih ^^ dah klik tu inform ler kite ya, kite klik awk punya balik nnt hehe
Segmen berlangsung bermula 20 June 2013 - 20 July 2013 (Sebulan)
0
orang suka domo kun

KittyQuenny Giveway

klik banner

Ruangan Sponsor 

Perfume from @dollyperfume x3
Lace Border 2 metre from @fashionbyrosewar
Custom Made Phone Case @cimieko_closet
Peplum Blouse from @qinafashion
Bedak Sejuk Tanaka from @nrstore33
RM10 voucher at @KittyQueeny 
Mask Korea from Mysara Abrahman like sini
Topup RM10 from Mysara Abrahman like sini

8 winners randomly of course .
2 winner most repost . Instagram only

4
orang suka domo kun

Santai Giveaway Kad Raya 2013 by F & W

klik banner

saya nk kad hari raya ni sbb nk jadikan 
tanda kenangan berblogging <3 tringin jugak nk kad hari raya from blogger2 hihik :p

Tarikh Mula : 24.06.2013 hingga 21.07.2013
Pengumuman Pemenang : 22.07.2013

0
orang suka domo kun

Simple But Awesome Giveaway! By NabilaMedan



Giveaway Terbaru Daripada NabilaMedan!!
Tamat Pada 1 Julai 2013
(Tekan Banner Untuk Sertai!)


June 24, 2013

1
orang suka domo kun

1st Segmen by Hafiz & Fatin Diana

klik banner

Hadiah :

a. Top up 
RM5 (Maxis/Digi/Celcom) by Fatin Diana
b. Header , banner , tapak iklan selama 1 Bulan & Sponsor untuk GA or segmen pemenang by Hafiz
c. 5 button badge untuk 5 pemenang by Zieyzie Ilisha

Tarikh tamat : 30 June 2013

June 23, 2013

1
orang suka domo kun

Mega Giveaway by Ina

Hai assalamualaikum ,


Mega giveaway by Ina disponsor oleh Sabrina SA , Fatin Diana , Anis  , Areena  , Isamuddin Isa , Adam Faiz  , Aqma's Craft  , Irah  , Eyra  , Farizah Bubu  dan Keymee  .
0
orang suka domo kun

Segmen Doodle4U by Fara_nym

klik banner

code warna: 

tudung: #3399FF
ice cream: #522900 (bhagian ats)
#FF66A3 (bhagian bwh)
baju: #7A00CC
background: transparent

thanks :D

Segmen ini bermula pada 23 Jun 2013 - tepat jam 12:00 tengah malam pada 27 Julai 2013

June 22, 2013

0
orang suka domo kun

2nd Mini Giveaway by Y.E.A =)

Tarikh berlangsung
16 Jun 2013-16 Julai 2013

-2nd Mini Giveaway by Y.E.A =)-



Terima kasih kepada para sponsor yang baik hati :

Hadiah Menarik untuk Giveaway kali ini :
  • 1 set barangan Angry bird *Sponsor by Elma
    (1 porch beg + 3 mini Angry bird : putih , hitam , merah )
  • Cute Mini Accessories *Sponsor by Elma
    ( 2 hairclips + 5 mini brooch )
  • The Bride Teddy Bear with cute wedding dress *Sponsor by Elma
  • T-shirt Converse *Sponsor by Elma
    ( Saiz L )
  • Topup RM5 x 2 *Sponsor by Elma
  • 1 Note Book *Sponsor by Syara
  • 1 Satin Abstract Shawl *Sponsor by Fie-Lieyya Dreams Online Shop
  • 1 Skirt Stylista *Sponsor by Nur Be'lla Collection
  • Baucer belian RM8 x 2 *Sponsor by Kedai Cetak Cenderahati NZ Harmoni
  • Badge design nama sendiri x 10 *Sponsor by Pretty Little Badges
  • 1 Twinniey Pillow *Sponsor by Arasera Crushiess
  • 1 Cutty Pillow *Sponsor by Arasera Crushiess
  • Tasbih digital x 4 *Sponsor by Kedai Serbaneka Kelantan
  • Baucer belian RM5 x 3 *Sponsor by ShawlsToLove
  • Felt Bookmark x 2 *Sponsor by Cik Mun
  • Shawl Cotton/Chiffon x 2 *Sponsor by LUV hijab
  • Baucer belian RM8 x 5 *Sponsor by Xara Xandra Boutique
  • Rasha Chiffon Shawl x 3 *Sponsor by My Bawal Project
  • Bloglist x 3 di blog Arni *Sponsor by Arni
  • Header Blog x 3 *Sponsor by Arni
  • Instant Hijab x 3 *Sponsor by Zyranee
  • Bag x 3 *Sponsor by Dressuana
  • Bloglist x 8 di blog ini *Hadiah Saguhati
GAMBAR HADIAH : SINI


62 orang pemenang dicari !

Para pemenang : 100% Random.org

Click banner to join ! =)