May 04, 2013

10
orang suka domo kun

Segmen Blogger Paling Cool

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^
Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like --> 
  3. Follow Sini -->
  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^

10 comments:

nur naa'irah said...

salam..dr segmen yg sama..good luck.:-)
http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html
>done follow here<

mazni said...

Assalamualaikum, dari segmen yg sama :D salam kenal!
http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Ezza Eliza said...

Datang dari segmen yang sama :)

http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Good Luck ^^

dieba khairuddin said...

hai..singgah dari segmen yang sama...good luck oke :)

http://diebadhie.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

miss nino . said...

dari segmen sama :)jemput singgah blog .

http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

anis Sk said...

hye assalamualaikum anis datang dari segmen yg sama :D

http://studentkecik.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

ShidaShahidah said...

Hye ! Jom join ni

http://gadislollipops.blogspot.com/2013/04/segmen-promote-blog-di-facebook.html

AyuInsYiraH said...

salam ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye... follow sekali tau...heehhe..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

roslita thalib said...

Assalam.. ros dari segmen sama :) datang singgah n follow blog kamu...
http://rozeath.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Dianaa said...

dari segmen yg sama ^^
http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html