May 18, 2013

5
orang suka domo kun

CONTEST HEADERKU OWSEM BY SHARINA

-Klik banner kalau nak join-

Assalamualaikum
Jom ramai-ramai kita join Contest Headerku Owsem by Sharina, hanya perlu pertaruhkan header korang yang comel-comel itu dan sedikit syarat, confirm korang boleh follow punya lah 
Jom tengok hadiah dulu [Sini]
Contest ini dianjurkan oleh Sharina Elyana
bersama sponsor Yasira, Aisyah Humaira, Nabila Medan, Syiela, Pelangi Collection
Choc Empire, Cik Ana, Fatin Diana

♥ Good Luck 

my header:-

5 comments:

Ieyra Ghani said...

bw dari kontest sama ;) goodluck!
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

zAnA hAmDaN said...

salam. dr contest yg sama n follow you~
good luck!!
http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/

Ukhti NurliyanaZulkifli said...

singgah dari segmen yang sama.



Link : like header blog saya. terima kasih :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=592881064068984&set=a.592867830736974.1073741827.212530322104062&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-frc3%2F972047_592881064068984_204367207_n.png&size=960%2C441

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

cikmisi leen said...

singgah dari segmen yang sama ..
already follow here ..

jom LIKE LIKE ~
link header : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=593183480705409&set=pb.212530322104062.-2207520000.1369108068.&type=3&theater

http://keyranazleen.blogspot.com/2013/05/contest-headerku-owsem-by-sharina.html

sHaRiNa eLyaNa said...

salam alhamdulilah dah berakhir pun contest ni even dah lama..bru skg ada masa nak bw

thnks sbb join..:)
jenguk kembali ya
http://www.opzzpinky.my/