April 06, 2013

4
orang suka domo kun

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

klik banner ^^
 
sebab saya nak menang tabun canon camera ni?
saya nak menang sebab saya takde........... tabungXD dulu pernah ada but dah lesap ke pelosok dunia~~ skang ni saving duit simpan dlm mug hahah pon boleh ._. kalau nk beli pun mcm membazir then..... malas sbb da ada mug serba boleh tu. hahah. lagipun saya tgk tabung dia comel ala2 camera canon gitu~ huhuk.
lagi satu sebab..... kalau saya rasa xnak guna tabung ni I'll give to my bff :D for her birthday maybee. great idea rightt. ahaha :0 akhir kata, semoga blog kak miraa maju jaya ^^ yihaaa~~ *bunyi koboi*

4 comments:

♛ Aina Ayunie ♛ said...

hi sweet, singgah sini, dari segmen yg sama, hewhew

http://theayunie.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Singgh dari GA sama, good luck ! Jemput baca.. :)

http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Afifah Hayati said...

datang dari GA yang sama . Jom singgah blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Directioner said...

Hikma pun join GA ni jugak :) Meh laa singgah , http://cute-girlneedsuperman-honeylemon.blogspot.com/2013/05/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html