April 30, 2013

1
orang suka domo kun

Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic


Assalamualaikum w.b.t

Segmen ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja mulai pada jam ini. 
So besok pada pukul 12 Tengahari bertarikh 1 Mei 2013 akan TAMAT.
Segmen ini ditaja oleh Fizgraphic, EmasPutih, CikLyeen, Hakimie, Cimie, Alia dan Amirul.
Syarat-syaratnya : 
Buat entry bertajuk :
Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic
Follow blog tersebut :
Like Fan Page

Follow Google +


Follow Twitter




WAJIB Copy paste coding entry yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruanganhtml post. *kalau x faham sila ikut step dibawah*




SIAP? Tinggalkan link entry di ruangan komen di bawah.

HADIAH : 
Top Referal
RM10 x 4

Random
RM5 x 8

SELAMAT MENJOINKAN DIRI!

11
orang suka domo kun

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013



bermula pada 26 April-5 Mei 2013. 
10 pagi- 7 ptg (isnin-khamis)
10 pagi-9ptg (jumaat-ahad & cuti umum )

jom sama2 memeriahkan pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2013 yg berlangsung di Dewan Tun Dr. Ismail (PWTC) !! ;D boronggg buku banyak2 ya hihi. berpeluang berjumpa dgn penulis2 novel kegemaran anda hehehe

p/s: nak pergi T.T sekolah x buat lawatan g sana ke... ughhh stress :[


3
orang suka domo kun

April-May Giveaway By Simplesyara

klik banner
saya pengguna maxis :)

Hadiah :


Bookmark x 5keping


Teddy Bear Sweater x 2pcs


Chocolate brooch x 1 pcs


Donut hairclips x 3 pcs


Topup RM 5 x 10pcs


Topup RM 3x 2 pcs


Beads x 2 pcs


Printed Bawal x 1


Star necklace x 1

Spec necklace x 1

Tarikh mula 28 April 2013 *pukul 1 petang*
Tarikh habis 28 Mei 2013 *pukul 1 petang*
Tarikh umum pemenang 30 Mei 2013


April 27, 2013

3
orang suka domo kun

Gwiyomi by Bobo


jom tengok sesama video terbaru gwiyomi by Bobo.. 27 Apr birthday Bobo & mak nya.. happy birthday ^.^
twitter: @officialbobomy
youtube: officialbobomy
facebook: Bobo
instagram: @officialbobomy

p/s: comel & lawak hahaha kk

0
orang suka domo kun

Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4

As-Salam

Hari ni nak buat segmen sabtu part #4 
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula
27 April 2013 jam 11.59 PM - 29 April 2013 / 11:59 PM
( 2 hari sahaja )
Syarat :
1. Follow blog  :
2. Like fan page :


 3. Follow G+ kat bawah ni

3. PALING WAJIB copypaste coding entry  yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post.   *kalau x faham sila ikut step dibawah*
Dah siap? Tinggalkan entry segmen anda di ruangan komen.

Hadiah : 

Top Referral
Topup RM10

Random
Topup RM5 x 9
Topup RM3 x 1

Selamat menjoinkan diri dalam Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4 !!

April 26, 2013

0
orang suka domo kun

Segmen Mega 3000 Follower By Blog 3 Dalam 1

KLIK SINI utk join :)

sudah like page awak. likers ke- 514. follower blog awk yg ke 299.

Segmen ini akan berlangsungsepanjang tahun. JOM MERAIHKAN SEGMEN MEGA INI !

April 24, 2013

0
orang suka domo kun

segmen simple-simple by mohd zuhri

klik banner

hadiah:-
novel x4
topup rm5x10
selendangx2
bantal (boleh tulis nama sndiri) x2

tamat: 4/5/13

1
orang suka domo kun

April-May Giveaway By Nabila Medan

klik banner

antara hadiah2 nya:-
 





taggie:
Tarikh tutup 10 May 2013
0
orang suka domo kun

Wordless Wednesday #9 - Which is Real?

hmmm this is confusing


April 23, 2013

8
orang suka domo kun

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2

klik banner

Hadiah :

Topup RM5 x 5 topup


Segmen akan tutup pada jam 11:59 malam/24 April 2013