March 01, 2013

4
orang suka domo kun

Welcome March | Holiday x.

amaran- amaran. sila scroll kebawah. anda akan di-spam kan dgn pic pic. k get readyy.
*ambik kt google* kahkah

Hai Marchhhh selamat dtg or dlm bhasa omputih welcomeeeeeee XD semoga dgn kehadiran bulan ini, penuh dgn kegembiraan, tiada lagi kesedihan. moga2 murah rezeki dan dikasihi Allah s.wt. :) hehek. abg saya punya birthday bulan ni iaitu 27/3 XD wishh laahh~~ lalala. saya punya 8/4 nak dkt lah tu :p *promote promote* hahhaah

----------

okay nak citer pasal holiday saya dan familyyyy di Air Papan Beach Resort, Johor pada cuti chinese new year hari tu. da lama da tapi baru nk citer. haha okk .__. anda akan dijamukan berbagai2 gmbar :p

before that saya wif family and keluarga maklang saya singgah legoland kejap :p
4 siblingssssssss.

berlagak model siutt yg pkai bju biru tu. hahaha

============
Air Papan :)


yayyyy da sampai hihik. 

eh ni masa dlm perjalanan ke air papan tuu. wahh cantik kan sawah padi ni? besaaaaarr sangattt tau. ok jakun XP


cantikkkkkk pemandangannn :o Subhanallah.

heheh banjir banjirrr~~ best sangat duk depan ombak tuu :D

thiss iss awsomeeeee XDD kitorg semua lompat masa ombak tu lalu. k cm budak2 haha who caresss. rinduuunyaa :<

melayan perasaan~~~ :p
lukis kt pasir tapi xjadi sgt sbb xpernah lukisss then nak cepat. k sapa tahu maksud dia? (,:

1D juga tidak ketinggalan. mwhahahaha. sebenarnya byk tulis ni kt pasir tapi semua xcantikkkk ahhh -_- *tisu tepi tu menyebokk*

ni masa nak balik dah :) kitorg pergi dgn 4 kereta kott. 2 hari 1 malam jekkk XD bergambar di pokok kelapakkk. heheh. with maksu, makcik, 3 org budak kecik iaitu sepupu sayaa and adik sayaaa berbaju pink (,:

kbye sorry terlalu byk gmbar hahaha bukan selalu XP haaa bulan 5/6 ni nak pergi Pulau Tioman pulak. ohh k cant waittt.

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah bestnya main air... hu hu hu...

Shakira Pathi said...

seronoknye pergi legoland, JELES ><

Hanida Moss said...

dah sampai lego land! :D

Dianaa said...

wahhh! tak dapat nak jejak kaki kat legoland lagi. jeles2