March 31, 2013

4
orang suka domo kun

Topup Giveaway #3

klik banner

saya pengguna Maxis :) jemput join uolss~
4
orang suka domo kun

yaya craft giveaway

klik banner

taggie: 1

tarikh tamat: 30/4/13
8
orang suka domo kun

Segmen Blogger Muslimah

klik banner

warna baju: Merah
warna tudung:  Pink
nickname: Syazliyana

Thanks :)

taggie: 1 2


3
orang suka domo kun

GA Menangi Cellphone Jewelry Sticker

klik banner

Tamat: 5 April 2013

March 28, 2013

5
orang suka domo kun

Mini Giveaway #2 Iezwa Razk

klik banner ^^

 Tarikh tamat : 6 April 2013 (akan berubah mengikut keadaan)

5
orang suka domo kun

Segmen Topup By Afiqah Adzan

klik banner ^^

taggie: rochelle

Tarikh tamat :-
30 Mac 2013 tepat jam 12 malam.
0
orang suka domo kun

Arwendanish GA FM Aussie

klik banner ^^

Tarikh tutup penyertaan 28/2/13 jam 11.59malam


*join last minute agak2 bertuah tak? haha*

4
orang suka domo kun

Segmen Terbaru : Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah!

klik banner ^^

taggie: 1 2 3

Tamat 31 Mac 2013

1
orang suka domo kun

Fantastic Challenge Giveaway by Rochelle

klik banner ^^


Senarai Hadiah
  • Topup RM3 rangkaian Maxis - 1 pemenang ( Ahmad )
  • Bloglist - 30 pemenang ( Cik Fie )
  • Bloglist - 2 pemenang ( Nabila )
  • Bookmark - 5 pemenang ( CCI )
  • Review blog - 2 pemenang ( Mohd Zuhri )
  • Bloglist - 10 orang ( Rochelle )
  • Bookmark - 1 pemenang ( Shida )


Pemilihan pemenang
  • Random only


Bermula 28 Mac 2013  - 7 April 2013 ( 10 hari )

March 26, 2013

3
orang suka domo kun

Mira's Mini Giveaway

klik banner ^^

okay im fcking seriously want the Amigurumi Dolls XD It's just soooo cuteeee! actually saya baru tahu psl page, blog awak ni. hehe klau saya dpt doll ni boleh la show off kt family/friends :p lol okay hahah. just wanna say you're so creative eh..dolls2 ni semua nya comel mcm awak hihi *bukan bodek but kenyataan*  i feel insecure T.T ok lari tajuk haha. wuuu nnt tah2 boleh buka kedai jual dolls ni in future! insyaallah :3 *nnt saya g kedai awk eh hahaha*
 
domoooooooooooo~~~~ 

*if saya xde rezeki dlm GA awk ni maybe saya akan pujuk mak saya beli dolls2 awak yg cute miut ni. hihi korang yg berminat pun boleh la ke sini*


tarikh tamat: 30/4/13