February 19, 2013

3
orang suka domo kun

Satera Si Kupu-Kupu

bersawang dah blog ni -_- apa nak jadi eh. tikus, lipas, kupu2, semua ada :'p
comel lah dua org ni -_- hmm *jeles ni jeles* lool

wabak setia hujung nyawa saya ni XD skang tgh otw tgk kt tonton episode 1-28. hihi. teringin nk beli novel nyaaaa u.u huhu *ketinggalan zaman* ahhh peduli apaaaa. suka lah citer ni although da lama habis XD peduli apa k :p *lari tajuk*

ni hah saya sukaaa laguuu nyaa :D Sastera si kupu- kupu by mimie haris.

keep replaying this song. haha menyentuh jiwa :p hahaha.

tu je nak update :p haha sekolahhh, mcm biasa. pbs, homework. hmm jumpa seminggu lagi XD jom ah tweet. saya aktif klau kt twitter ): jom ah jom ahhh. tgk kt sidebar blog k. kbye nak g skolah niii :b

3 comments:

Shakira Pathi said...

lagu ni best kan :)

Iyraa Cariyno said...

anda di tag

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

Dianaa said...

tak pernah tengok lagi drama ni. selalu sgt terlepas T_T