February 26, 2013

2
orang suka domo kun

Mini Giveaway by FD

lama menghilangkan diri... ehehe sorry.
klik banner!


tarikh tutup: 6 march 2013.

February 19, 2013

3
orang suka domo kun

Satera Si Kupu-Kupu

bersawang dah blog ni -_- apa nak jadi eh. tikus, lipas, kupu2, semua ada :'p
comel lah dua org ni -_- hmm *jeles ni jeles* lool

wabak setia hujung nyawa saya ni XD skang tgh otw tgk kt tonton episode 1-28. hihi. teringin nk beli novel nyaaaa u.u huhu *ketinggalan zaman* ahhh peduli apaaaa. suka lah citer ni although da lama habis XD peduli apa k :p *lari tajuk*

ni hah saya sukaaa laguuu nyaa :D Sastera si kupu- kupu by mimie haris.

keep replaying this song. haha menyentuh jiwa :p hahaha.

tu je nak update :p haha sekolahhh, mcm biasa. pbs, homework. hmm jumpa seminggu lagi XD jom ah tweet. saya aktif klau kt twitter ): jom ah jom ahhh. tgk kt sidebar blog k. kbye nak g skolah niii :b

February 09, 2013

3
orang suka domo kun

Roadrun (y)

saya diibaratkan sebagai chipsmore v.v
hello I'm Mrs Moustache :3 how are you? kahkah. fyi, todayyy smk seksyen 24 got roadrun :D what a tiring day .___. hmmm semestinya saya rumah Biruuu! yahoooo go go Sapphire x.x haha. before saya citer lagi, layan gmbar kt bwh ni dulu xp lol

kami biru takkan terpisah :3 eh haha. hijau kt situ sibuk pulaa ._.

kami 4 sekawan. rumah biru. kami hebat. takkan tergugat. haha. sorang lagi jadi camera man. malangnya dia rumah kuning, tak sehaluan dgn kitorg. hoho 5 sekawan jadinya :D mana saya eh? :p

budak cover omei ni XD 

kiri: "pandang camera woi". kanan: "awwh, malu ah aku". hahahahha i create that XD with le bestfriendd.

ni ah yg rumah kuning tu :3 ala omei2 haha

memang gila penat -.- hahah saya xdpt top 30 pun XD dpt no 89. haha mata jugak tu. nak pengsan woi maklum la saya bukan atlet xp

sedih sebab juara rumah merah. naib juara rumah hijau. andd rumah biru got third place. ): huwaaa. last year kitorg johan roadrun tauu. dah jatuh anak tangga :3 huhu sukan tahunan nnt akanku pastikan biru juara :-) then, jingga 4th place and lastly, kuning ._. papepun, i had so muchh fun today!! <3

itu je nak citer. happy holidayyy. happy chinese new year!! saya balik kampung seminggu XD i think no wifi there. okbye tataa~



February 04, 2013

5
orang suka domo kun

GiveAway by AFNA

tak terlambat lagi nk ucap selamat datang Februari :D hehe tgk ah bulan Januari 11 post je kt blog saya ni -.- haiyooo teruknya. ok abaikan.

klik banner :)

hadiahnya ialahhh
alahai comelnya. nakkk! hehe harap2 dapat :) amin. pemenang akan dipilih melalui random.org okay (: tarikh tamat pada 11 Februari 2013! cepat2 joinn hehe