January 26, 2013

5
orang suka domo kun

Pizza Hut :D thumbs up

6 days more till my lover's bday. may god bless him

hai uolss. malam khamis lepas saya g makan pizza hut with le dad, big brotha and lil sis. at bukit kemuning :D  wohooo mmg terbaik ah. heheh nak tempek gmbar je ni. *tetiba bau pizza :o*

sementara menunggu pizza smpai wkwkwk

dah tak ingat saya makan pizza apa eh.. hahaha tapi mmg sedap hihi


 ni utk bawak balik haha. sy xsnap pizza yg kitorg makan XD 

 my fav heheh. saya and adik minum air pepsi while my dad and brotha had a cup of hot milo and  tea tak silap ^^
pizza on my platee. O.o meleleh air liur hahaha. abah, bila nk makan pizza lagi? :(

ohmygod this is me. hahaha abaikan my face eh. XD terkejut moment lol. err



and this is my lil sis. SMILEEE

banyak agi gmbar but xnak semakkan blog ni kahkah :p abah dgn along xnak bergmbar lol. and masa kitorg makan hujan lebat kt luar... huuuu sejuk >.<

ni masa nak balik. dlm kereta. tgh hujan masa tu soo sebab tu gmbar mcm tu hahak. goodbyee..
hopeee bila bday saya nnt kitorg se family pergi mkn pizza lagi k. huhuk.




5 comments:

Shakira Pathi said...

sedapnye pizza ! seriously dah lama gila akak tak makan pizza :D

Puteri Hanisah said...

bile tengok org makan pizza, rase teringin pulak nk makan pizza..

the tempo of life said...

bestnya . dah lama tak makan pizza

Choi Amira said...

ohh pizza :) sedapnya

Mia Liana said...

wowwww pizza.... nyum.. nyum..