January 07, 2013

4
orang suka domo kun

Hadiah sudah sampai

balik dri sekolah hari ni mak kata ada dpt sampul surat heheh 

yay dah dpt hadiah dri blogger kak shida sbb menang GA sis  :) thankyou sis. 


cantik kan kad kalendar ni? huhu 

then ada dpt lgi satu hadiahh ^^v yg ni dri blogger abg hazwan hairy sbb menang top commentator contest ke GA HH hari tuu... tak ingat heheh.

wuhuuuuu omeiinya calendar ni :) thanks abg HH !

tu je nak update hahaha act harini takde homework fuhh Alhamdulillah. yg ada pun saya da siapkan awal2. (y) cantekk ahh. azam 2013 ni taknak tangguhkan homework. hehehe wish me luck. ni tgh update blog tetiba ayah kta takreti nak belajar -.- spoil. ugh.

p/s; congrates kak yuna dan abg aizat menang AJL27 smlm :) 



4 comments:

Dianaa said...

wahh, untung lah dapat hadiah dari blogger famous ^^

Cik Syida said...

tahniah, cantik calender tu..
ps:ktepun dh lama follow sini, hye kawan :D

hazwan hairy said...

alhmdulillah dh smapi pun...terima kasih sudi terima..hehehe..

AmalinaLee said...

Huyooo dpt hadiah best tuuu ^_^