January 06, 2013

6
orang suka domo kun

Fivers Hijabis Giveaway by MV

 
klik banner :)

moh la kita join ramai2 GA ni :-) saya ingt nak jdi 40 org terawal join, tapi dah 100+ orang dah.. haha tak sempat :p heheh harap bertuah. amin. korang pun join lah mana tauu bertuah ^^

Cara Pemilihan Pemenang :-

Top Referral
Random.org / Cabutan tangan
40 Peserta terawal
Tag paling banyak
Entry menarik + kreatif

hadiah banyakkkk korang tengok kt sini :)

taggie: awok and awok

akhir sekali, saya menyeru budak2 comel molek yg saya tag dan kamuu, kamu dan kamu yg tgh hadap blog ni join laa ya XD arahan dari detective nana. peace yoooo hahaha


6 comments:

cikumi armena said...

gud luck!arap2 awk brtuah :)

Dianaa said...

thanks tag ^^ good luck ye

shuhadaothman said...

menarik! thanks tag dear. In shaa Allah akan join. hihi. Good luck! ;)

cik sweety said...

jenjalan sini :)

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/12/ivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

IeZwa RazK said...

Salam, jemput join GA terbaru, sambungan kepada Fivers Hijabis GA I. Banyak hadiah menarik menanti anda.

http://storymoryofqv11.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

Darleen (",) said...

Hai dik.. sorry.. random gila ni. Nak tanya mcm mana nk tag tag org kt blog?

www.darleenramli.blogspot.com