January 27, 2013

16
orang suka domo kun

Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~

sibuk, sibuk, sibuk. i think masa weekend je la saya boleh bw blog korang. no worries, saya akan bw jugaaaa okkk. 
klik banner

jumlah followers skang: 1293.

sesapa yg bw ke blog ni sila lah tinggalkan link entry anda ok :D maybe saya lmbat balas kunjungan awk sbb mmg tak selalu buka blog, tahun niiiii..

Tempoh Segmen:12.01 pagi 23 Januari 2013 hingga 12.00 malam 9 Februari 2013
HadiahPertama :Buku Nota (Handmade by Felt Craft Lestari berharga RM20) + Topup RM10  
Kedua :Topup RM10

January 26, 2013

5
orang suka domo kun

Pizza Hut :D thumbs up

6 days more till my lover's bday. may god bless him

hai uolss. malam khamis lepas saya g makan pizza hut with le dad, big brotha and lil sis. at bukit kemuning :D  wohooo mmg terbaik ah. heheh nak tempek gmbar je ni. *tetiba bau pizza :o*

sementara menunggu pizza smpai wkwkwk

dah tak ingat saya makan pizza apa eh.. hahaha tapi mmg sedap hihi


 ni utk bawak balik haha. sy xsnap pizza yg kitorg makan XD 

 my fav heheh. saya and adik minum air pepsi while my dad and brotha had a cup of hot milo and  tea tak silap ^^
pizza on my platee. O.o meleleh air liur hahaha. abah, bila nk makan pizza lagi? :(

ohmygod this is me. hahaha abaikan my face eh. XD terkejut moment lol. err



and this is my lil sis. SMILEEE

banyak agi gmbar but xnak semakkan blog ni kahkah :p abah dgn along xnak bergmbar lol. and masa kitorg makan hujan lebat kt luar... huuuu sejuk >.<

ni masa nak balik. dlm kereta. tgh hujan masa tu soo sebab tu gmbar mcm tu hahak. goodbyee..
hopeee bila bday saya nnt kitorg se family pergi mkn pizza lagi k. huhuk.




January 24, 2013

4
orang suka domo kun

NT | Mini GA Topup RM30

salam maulidul rasul for all muslims around the world (:
bismillahirrahmanirrahim..
klik banner!

GA topup lagi. hahah ._. ni pun kak fd tag kita. join je la (: hopeee bertuahh hihik in shaa allah.

due date: 25 Jan 2013. It's tomorrow ok O.o

taggie: why ,  so serious ._. 
wish me luck guysss ily okbye
4
orang suka domo kun

Topup Giveaway by FD

bismillahirrahmanirrahim..
click this banner ^^v

heloooo im back. haha seperti chips moree je kan tuan blog ni.  saya join sbb perlukan topup kahkah :3 bengang nak call mak kene buat call me back je -.- sakit hati wkwkwk.

taggie: harry | styles *lol abaikan hahah*

January 19, 2013

1
orang suka domo kun

Hijab and such... iconic year giveaway

setelah seminggu rasanya xbuka blog. berhabuk dah. sorry :l
 
klik banner

pemenang bakal memenangi :-
lace shawl bernilai rm47

dwi colour shawl bernilai rm45

half moon double layer bernilai rm37

Tarikh tutup GA ini pada 20 Januari 2013 , Ahad jam 11:59 malam. Pemenang akan diumumkan pada Selasa, 22 Januari 2013.

January 12, 2013

1
orang suka domo kun

Simple Giveaway by FD

dah lima hari tak buka blog. ahh pageviews pun menurun. redha je lah. 
klik banner

wahhh kak FD buat GA lagi :D awsomeee. jom join reramai. nak tgk hadiah sila scroll bawah hehe.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Senarai Hadiah


Make A Wish Necklace x 1


Horoscpoe Necklace x 1
**ikut horoscope pemenang**

Topup RM5 x 2

**Hadiah akan bertambah kalau lebih dari 100 peserta**
Due date: 15 January 2013 | 8.00 P.M


taggie: awk & awk

January 07, 2013

4
orang suka domo kun

Hadiah sudah sampai

balik dri sekolah hari ni mak kata ada dpt sampul surat heheh 

yay dah dpt hadiah dri blogger kak shida sbb menang GA sis  :) thankyou sis. 


cantik kan kad kalendar ni? huhu 

then ada dpt lgi satu hadiahh ^^v yg ni dri blogger abg hazwan hairy sbb menang top commentator contest ke GA HH hari tuu... tak ingat heheh.

wuhuuuuu omeiinya calendar ni :) thanks abg HH !

tu je nak update hahaha act harini takde homework fuhh Alhamdulillah. yg ada pun saya da siapkan awal2. (y) cantekk ahh. azam 2013 ni taknak tangguhkan homework. hehehe wish me luck. ni tgh update blog tetiba ayah kta takreti nak belajar -.- spoil. ugh.

p/s; congrates kak yuna dan abg aizat menang AJL27 smlm :) 



January 06, 2013

6
orang suka domo kun

Fivers Hijabis Giveaway by MV

 
klik banner :)

moh la kita join ramai2 GA ni :-) saya ingt nak jdi 40 org terawal join, tapi dah 100+ orang dah.. haha tak sempat :p heheh harap bertuah. amin. korang pun join lah mana tauu bertuah ^^

Cara Pemilihan Pemenang :-

Top Referral
Random.org / Cabutan tangan
40 Peserta terawal
Tag paling banyak
Entry menarik + kreatif

hadiah banyakkkk korang tengok kt sini :)

taggie: awok and awok

akhir sekali, saya menyeru budak2 comel molek yg saya tag dan kamuu, kamu dan kamu yg tgh hadap blog ni join laa ya XD arahan dari detective nana. peace yoooo hahaha


January 04, 2013

22
orang suka domo kun

ZyraRoxx's Blogbuster

klik banner

ok this is my first post on January 2013! heheh tak berupdate sgt blog ni sbb bz dgn homework asfklojhd okay lets check it out~ join ramai2 eh.