August 14, 2013

4
orang suka domo kun

setelah lama menghilang..

erk hai.. jadi kekok pula nk tulis kt sini stlah lama x menulis..oops salah menaip :3 ni pun online kt cc je T.T sorry morry ye da berapa minggu saya x jenguk blog ni huhu. tak dapat lgi nk membalas jejak kamu2 yg dtg ke blog ni..rindunya dgn blog ni  :p
rasanya belum terlmbat nk ucap selamat hari raya hihi.. maaf zahir batin..moga dapat byk duit raya bgi yg masih layak dpt.. haha begitu juga dgn saya :p raya thn ni kt kmpung sakit perut je sbb mkn banyak.. padan muka hang nana lol..
raya korg mcm mana? best? sekolah nk buka da minggu depan..boooosaan~ huhu lagi berapa minit nk abis dah 1 jam je kt cc ni terasa mcm 10 minit ok haha

July 29, 2013

1
orang suka domo kun

Kad raya from blogger Emas Putih & Qaleshya Umairah


yey dapat kad raya dari blogger emas putih & qaleshya umairah :) setakat ni da dapat 3 kad raya dari blogger2 hihik thankssssss ^^ cantik betul kad raya kome nih huuhuu

sorry la nak bagi kad raya pun huhu tak sempat dah T^T sob sobs

July 27, 2013

1
orang suka domo kun

Simple Segment by Fatin Diana

klik banner

nak button badge I love Blogging :)

Tamat: 31 Julai 13

July 26, 2013

2
orang suka domo kun

GIVEAWAY AIDILFITRI

klik banner

HADIAH :

TOP REFERRAL 1x peplum
RANDOM 10x kad raya


TAMAT :
31 JULAI 2013

July 24, 2013

1
orang suka domo kun

Rezeki Julai #4

weeeee ^-^

alhamdulillah menang hadiah misteri (wang tunai) bernilai RM50.. terima kasih Mialiana & sponsor; http://amirofie.blogspot.com/.. 

saya peserta pertama yg join.. haritu nmpak je entri GA tu terus join kahkahkah semangat benor~ alhamdulillah rezeki di bulan ramadhan  :-)


July 22, 2013

1
orang suka domo kun

Kad raya dari blogger Dunia sebenar Shida

haritu ada join mini segmen fanpage kt fanpage kak shida, blogger pemes hihik hadiahnya kad raya! weee

*bad quality -_- nk fon baru!!*

wuuu~ baru harini dapat. balik sekolah je adik ckp ada sampul surat nama saya hihi da boleh agak kad rayaaa kot ^-^ tadaaaaa memang tantik setantik olangnya kehkeh

terima kasih ya kak shida ^~^ mwah! 

July 20, 2013

3
orang suka domo kun

chocolate homemade

malam ni buat cekelat he he bukan saya buat tapi maksu saya :DD saya tlg tengok haha senang kacang je hihi
and this is the resulttt.. TAADAAAAA

banyak bentuk..with nuts ^-^ saya mmg suka mkn cekelat+ kacang. kalau cekelat semata2 tak minat huhu. am i weird? :p rasa? haruslah sedap. rasa mcm cekelat lah kan kahkah


hobi makan dpn laptop. huhu problem? *kunyah cekelat* 


proses membuatnya kehkeh. lepas isi kt acuannya, letak peti ais for 15 minutes+ atau tggu bila da keras, boleh makan dah! senang ceni bila lapar, buat cekelat XD ops puasa!

3
orang suka domo kun

Segmen Kad Raya by DiyanaHani

 

 Segmen Kad Raya by DiyanaHani berlangsung selama seminggu iaitu bermula pada 20/7/2013 sehingga 27/7/2013.Segmen ini  diadakan untuk memberi penghargaan kepada penyokong-penyokong blog ini bersempena dengan hari raya aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi. 


KLIK BANNER DAH JOIN 



1
orang suka domo kun

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!
klik banner

contest mega raua Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!
tekaan: RM90.65 

Contest ini akan tamat pada 5 Ogos 2013 Jam 11.59 Malam

Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com, FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net 


July 19, 2013

0
orang suka domo kun

MINI GA RAMADHAN by DEDEQ


alhamdulillah .. sejak jadi peniaga on9 ni . rezeki melimpah-limpah .. syukur alhamdulillah .. hehe ..

jadi .. dedeq nak ambil kesempatan ni nak buat MINI GA RAMADHAN .. harap sambutan memuaskan .. al-maklumla . dedeq tak femes . hehe .. uhuk sedih .. kihkih ..

Syarat-syarat wajib

1) Buat entry yang bertajuk MINI GA RAMADHAN by DEDEQ

2) Copypaste coding entry MINI GA kat bawah dan paste kan ke ruangan html post


CODINGENTRY

3) LIKE page NAMIE mini SHOP

4) KLIK iklan ni (loading sampai habis)
5) Follow blog dedeq


Hadiah

1) Jubah lace diamond untuk TOP REFERRAL x 1



2) Tudung bawal untuk orang PERTAMA join x 1



3) Brooch untuk orang TERAKHIR join x 1



4) Kad raya limited by dedeq untuk yang BERTUAH x 15


Tarikh mula 18/7 - 26/7/13 (11.59 malam)


July 18, 2013

3
orang suka domo kun

rezeki julai #3



Alhamdulillah berkat bulan ramadhan. menang topup rm5 haritu join GA fyapelangi. topup rm5 yg disponsor oleh zamani mohammad. Terima kasih pakcik random.org, Fya & Zamani ^0^ *da lama tak topup fon* kehkehkeh

*random* ^_^