December 06, 2012

8
orang suka domo kun

Year End Giveaway By Cik Bunny

 
klik banner!

Eh haii :3 banyak nyaa entry hari ni ._. huhuk mohon jgn muak sebab saya mmg kaki GA/Segmen. kahkah. join ramai2 tauu GA ni :)

nak tengok senarai hadiah?
 

Perghhh memang mantoppp laaa :) heheh
 saya copy dari blog cik bunny yah :

 Tarikh tutup: 3 Januari 2013 (11:59pm) (mungkin diubah pada bila bila masa)
Juri: random.org atau cabutan manual, bebas dari rasuah punya XD

 jangan lupa share this giveaway sebab Cik Bunny nak bagi hadiah online kalendar Hello Blogger 2013 kepada semua peserta yang dah join ga ni sebagai tanda penghargaan (sekiranya ga ni terima lebih dari 100 penyertaan).

 marilahh semuaa~ kita join memeriahkan GA cik bunny :D heheh kbai

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck ya..

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah dah direview oleh amer :D

mujadafewa.blogspot.com

Dunia Wilma said...

Wilma pun join GA nie ^_^

http://www.duniawilma.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

Ika said...

gud luck! :D

hazwan hairy said...

mcm best ja...kang nk try ...gudluck :-)

Dianaa said...

good luck! ^^

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html