December 13, 2012

6
orang suka domo kun

We still proud of you Harimau Malaya!♥

 
AIDIL ZAFUAN :** hahaha
 

Yaww amacam game tadi Malaysia a.k.a Harimau vs Thailand a.k.a Gajah gemuk? eh silap. hahahaha -_- mesti ramai tak puas hatii wooo~ kankan? hm ngaku je laa. den yg kt rumah ni pun stress mcm org baru putus cinta. haha lol. apa2 pun congrates Thailand. although kau orang main tipu saya rasa -,-

Mana taknyaaaa reff tiba2 bagi kad merah kt Fadhli Shas :( ini tidak adil, tidak adil bagi fadhli~ huahua. Katanya Fadhli menangis eh? omg kesiannya :/ dasar reff berasal dari planet matoki. kahkahkah. udah2 nak kutuk byk kangg membuat dosa je >.< eh jap. saya rasa reff tu byk makan tomyam lewww. kesian kene rahsuah. :o hah? ok ok forget it.

Thennnn, Thailand pulak goal .... sampai dua goal pulak tu. bertambah la stress >.< arghhh. pastu2.. hahaha *semangat aku nak cite , diorang pemain tomyam tu sampai hatiiiii sepak penjaga goal yg hensem lagi machoooo farizal marlias. nasib baik woo sempat tangkap bola. gila ah -.- kau ingat farizal tu bola keee tomyam? haaa tengok den da pnggil kau orang tomyam ._.

conclusion nya, reff korea mcm hapak. layanan buruk diberikan kepada pemain malaysia. padang mcm sawah padi. elok lagi padang sekolah saya. lol. pemain tom yam main tipu. haa banyak la. hahaha jahatt >< 

apa2 pun kitorang amat bangga dengan harimau malaya :D kan? you all da buat yg terbaik...especially you farizal. hm kesian den tengok :/ jgn sedih2. we proud of you!! sob sob.

nak buat mcm mana takde rezeki :') mungkin ada hikmah disebalik semua ini. and..mungkin disebabkan kita tidak menyahut panggilan Allah.. you know masa solat waktu isyak diorang still teruskan perlawanan.. soo faham2 sendiri :)

 
pesanan k. rajagobal kepada reff korea tu :) hiiii. famous tau reff ni sampai trending kt twitter. bravooooo! -_- hahhaha. loveee harimau malaya. love aidil zafuan :p. love farizal marlias. lovee semuaaa you're our heroes :') k tataaa ^__^v xx

p/s; saya support singapore nnt masa singapore vs thailand. korang?? chaiyokk!


6 comments:

ishy77 said...

selamanya harimau malaya
;)

farah.fauzi said...

terbaekk entry niee.. sokong 100%.. ehh,, farah love fadli shas :p HAHAHAHA :') ngee~~ hidup harimau malaya!

Fendy said...

malaysia mampu bertahan walaupun 10 pemain...

~Apam Gemok~ said...

touching tgk fadhli shas :D weee

YasminRoslan said...

thailand mmg tdk adildlm permainan .
saya sokong singapura :)

Dianaa said...

haha yeke rajagobal ckp gitu?
btw ramai tak puas hati tengok game malam tu kan