December 05, 2012

0
orang suka domo kun

untitled :p

 
 
na na na :3

Haaaiii what's up? kahkah . duk pikir nak letak tajuk apa -.- arghh last2 letak je la untitled :p huahua ada org baca tak ni? :( hmm . nak tau takk , nak tau takk? *taknak tau kene tau jugak. lol 

 

Yeayy I got mineeeee :) act saya beli button badge ni kt satu fb :3 sini *jom shopping sana XD. belah kanan tuu haaa baru beli. hehehe happy nya :p nak kumpul banyak2 button badge ni ~ weeee . kene la kumpul duit jugakkk eh . nak beli tu guna duit bukan air liur kan -.- lol sooo they are my boyfriends okay. lalala~

and.... saya ada satu masalah -.- huwaaaa ntah apa masalah lappy ni :( hmm
 
tgh bersemangat nak buka lagu 1D kt lappy ni tetiba tak boleh. Keluar bende alah ni pulak T.T Damnnn lewww~ huwarghhh someone pls help me ! apa maksudnya? kenapa tak boleh? sengaja je kan kau lappy -.-

Hopeeeee korang tolong budak ni . kesian diaa . haha . dah la rasa tak berapa sihat harini . hmm mungkin nak demam kot. waaa da lama tak demam. ish . 

kbai :(

No comments: