December 06, 2012

3
orang suka domo kun

segmen siapa paling jujur

 
jom baca entry tentanggggg...... terjah sini kalau nak tau ;*
klik banner comell tuuu :)

Hai hai . saya nmpak segmen ni ada org join kt dashboard. Heheh nak try join jugaaakk . *patutnya skang masa tidur -.-. kahkah

soalannyaa : 
  1. apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang :
  2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :
  3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :
  4. bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :
  5. mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :
  6. berapa berat badan you sekarang :
  7. ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :
  8. matapelajaran paling k.o masa sekolah :
  9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan :
  10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :
  11. you pertama kali couple masa umur berapa :
  12. berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :
  13. last you putus sebab apa :
  14. adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :
  15. bila dok sorang sorang , ape mesti you buat :
  16. keputusan upsr you :
  17. you nak kawen masa umur berapa dan kenapa :
  18. you selalu berangan tentang ape :
  19. perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you :
  20. perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you :
  21. blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :
  22. sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :
  23. mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :
  24. you selalu bangun tidur pukul berapa :
  25. kritikan terhadap blog saya :

 my answers ;

  1. cakap kt dia 'hmm takpee sikit je ni' tapi dalam hati patah seribuuu & maki2 budak tu. 
  2. hahahaha pernah. kt rumah. siblings saya ah dgr . omgg malunya.
  3. pernah :l 
  4. tadi. sebab? dgr lagu taylor swift-back to december. kenapa? teringat gmbar taylor dgn harry styles pegang tangan. omg broken heart tau! </3
  5. kedinggg -.-
  6. 36 kg 
  7. bernafass dgn cepat. faham tak? haha susah nak explain. then, mata mesti kecikkan. muka garang. lol
  8. mathematic :( hmm
  9. gaduh tu ada lah. tapi tak la teruk sangat. yg saya ingt, saya amik botol air , buka penutup , simbah kt musuh saya tu. *act bukan musuh,we're friend. gaduh2 manja gituuu -.- kahkah
  10. darjah 6. tahun lepas. lol
  11. serious saya tak pernah couple. saya baru 13 tahun ok! ahaha
  12. tak pernah.
  13. tak pernah couple -.-
  14. pernah. but saya tak ingt sebab apa .. mungkin saya meninggikan suara :(
  15. i likeeee this quest. haha . berangan :)
  16. 3A2B
  17. I think...25 :) sebab? sesuai kot masa umur tu . kalau 25 kebawah time tu kan masih study la apa la . eh betul ke? hihi
  18. tentang masa depan... sapa future boyfriend saya..how's my life in university..berangan pasal crush saya.. and yg terkini..! berangan pasal one direction .. hmm 
  19. ulser -.- i hateeeeee it . *a.k.a mata ikan
  20. crush saya sebut nama saya... 
  21. lyssa faizureen :) sebab tuto kak lyssa banyakk bantu saya utk bangunkan blog ni. hihi. and blog kak fatin liyana. suka cara penulisan dia... hmm :')
  22. takde butang follow.
  23. 2012 ! tahun lepas... sebab? my bestfriend yg galakkan buat..selepas upsr i think..saya try buat fb... :D
  24. dulu pukul 3 ptg *teruk gilaa. >.< skanggggg... pukul 7 pagi dah bangun :) hihi
  25. blog awak memang comeeeeeeeeel gila ah. im speechless! sidebar kemas...background & header cantik sangat... and saya suka font yg awk guna dalam setiap entry awak. font apa tu? >.< hihi

  Okay puas hati tak dgn jawapan saya? D: Komen2 meh. hihi . klik sini kalau nak dpt hadiah dari saya (:

taggie : kamu

3 comments:

vendettatraveller said...

ada sponsor baru . follow and like page dia keyh :D

jjikjjikl said...

nice entry and domo blog cute :)
btw from the same segmen ~

http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini
sy ske segmen jawab2 soalan macam ini anada bagaimana??
http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html