December 31, 2012

2
orang suka domo kun

Last day of 2012

today is 31 December 2012.. the last day of 2012.. wow time flies really fast..hmm banyak sangatt kenangan 2012. kan kan? hihik. saya actually masih rindukan kenangan 2011. haaaaaa I miss my primary school :/ soo just wanna say Happy New year to all my followers, bloggers, and the earthlings :* I love you so much hehe

soo welcome 2013. pls be nice to me :') I hope in 2013 no more sadness, no more stress, no more homework :p no more PBS !! hahaha boleh kee -,- and tomorrow Im 14 y/o :o Im old!! hahaha and Im not ready for school yet :/ psst.. actually I hate school. saya turun kelas tau tahun depan. gosh tak sangka. hmm tu lah sapa suh tak belajar betul2, nana. :(

nant start sekolah tak boleh laa selalu buka blog. mak dah warning. hm da turun kelas ni, kene la kurangkan buka internet, twitter semuaa. K finee. and harituu kt berita tv3 ada kata eh boleh bawak telefon gi sekolah next year? wohooooo are u sureee? hahahaha cant imagine hidup murid2 kalau phone boleh bawak gi skolah  :o amazingg. 

p/s; tlg bagi semangatt sikitt utk sayaa ni ha nak menjalani hidup sebagai seorang pelajar sekolah yg askjajok hahaha okbyeee mwahhhh! *flying kiss*

2 comments:

Shakira Pathi said...

jangan la benci2 sekolah, tak baik. cuba lagi buat yang terbaik masuk tahun baru ni, oke adik :) semoga Allah mudahkan urusan adik, selamat tahun baru ^^

luqman zakaria said...

blm terlmbt kan nak ucap Hepiiii New Yearrrrr!!