December 31, 2012

2
orang suka domo kun

Last day of 2012

today is 31 December 2012.. the last day of 2012.. wow time flies really fast..hmm banyak sangatt kenangan 2012. kan kan? hihik. saya actually masih rindukan kenangan 2011. haaaaaa I miss my primary school :/ soo just wanna say Happy New year to all my followers, bloggers, and the earthlings :* I love you so much hehe

soo welcome 2013. pls be nice to me :') I hope in 2013 no more sadness, no more stress, no more homework :p no more PBS !! hahaha boleh kee -,- and tomorrow Im 14 y/o :o Im old!! hahaha and Im not ready for school yet :/ psst.. actually I hate school. saya turun kelas tau tahun depan. gosh tak sangka. hmm tu lah sapa suh tak belajar betul2, nana. :(

nant start sekolah tak boleh laa selalu buka blog. mak dah warning. hm da turun kelas ni, kene la kurangkan buka internet, twitter semuaa. K finee. and harituu kt berita tv3 ada kata eh boleh bawak telefon gi sekolah next year? wohooooo are u sureee? hahahaha cant imagine hidup murid2 kalau phone boleh bawak gi skolah  :o amazingg. 

p/s; tlg bagi semangatt sikitt utk sayaa ni ha nak menjalani hidup sebagai seorang pelajar sekolah yg askjajok hahaha okbyeee mwahhhh! *flying kiss*

December 26, 2012

3
orang suka domo kun

Jom Shopping kt Dee's Closet Shop


alhamdulillah saya menang top refferal GA kak FD :) thankyouu again, hehe oleh itu nak review sikit pasal online shop kak fd xo click sini. jom tengokkk!

baju2 bawah ni semua pre-order tau. kene tunggu 2 minggu baru dpt. heheh soo kene la sabar sikit kalau korang order ;)

Price: RM38 each not include postage
Buy 2 for RM70 and FREE POSTAGE
Buy 3 for RM105 and FREE POSTAGE

Code: 1868
Fabric: Crystal velvet 
color: Leopard (Crystal velvet), stripes (knitted cotton)
Size: Shoulder 34CM Sleeve 64CM Bust 82CM Waist 72CM Length 78CM

Code: 4858 - yellow
fabric: Brushed cotton knit 
colors: yellow, pink, love, spend 
Size: Shoulder 33CM Sleeve 53CM Bust 82CM Waist 72CM Length 70CM


Code: 4174
Fabric: cotton thread 
colors: black, grey 
Size: Shoulder 36CM Sleeve 58CM Bust 80CM Waist 66CM Length 58CM



kita nak suh mak belikan nnt :p cantik sungguh..huhu
Code: 5362 - blue
Fabric: Brushed knit 
colors: blue, grey, brown 
Size: Shoulder 33cm Sleeve 56cm Bust 80cm Waist 76cm Length 71cm

kita  suka yg ni!! haha
Code: Z2633
Material: cotton sweater 
color: blue, yellow, red 
Size: Bust 90CM clothes length 79CM

Code: Z2416
Material: cotton 
color: beige, light grey 
Size: Shoulder Sleeve 26CM Bust 108CM Waist 100CM Length 62CM

cantik kan? siyes rambang mata woooo >< nak beli tapi tunggu ada duit dulu :p pergi sini nak tengok banyakk lagi bajuu yg comey2 <3 haa ada lagii ni.. tengok bawah :D heheh ni long necklace :) 

Z5267 Retro Spectaculars Long Necklace
Price: RM12
Weight: 25g
Length: 51-80cm
Colour: Silver/Bronze/Black(SOLD)
*Pls indicate the colour u want when place ur order*

kegilaan budak sekarang :D kaann? jom beliiiii yo murah je ^^
 tak termasuk postage tau
K1034 Mustache Necklace
Price: RM10
Weight: 12g
Length: 70cm
Colour: Black
Z5517 Apple Necklace
Price: RM12
Weight: 30g
Length: 51-80cm
Colour: Green/Red
*Pls indicate the colour u want when place ur order*
K1103 Cap Spec Mustache Necklace
Price: RM15
Weight: 20g
Length: 74cm
Colour: Bronze/Gold
*Pls indicate the colour u want when place ur order*
K1109 Colourful Diamond Owl Necklace
Price: RM12
Weight: 40g
Length: 72cm

K1089 Flag Mustache Necklace
Price: RM15
Weight: 25g
Length: 51-80cm
Colour: Silver/Gold
*Pls indicate the colour u want when place ur order*


perghhh memang cantik :') sob sobs.. nak borong satuuu online shop rasanya hahaha. click sini utk tengok banyak lagi long necklace yg menjadi kegilaan remaja sekarang ..hehe berkenan tk? boleh inbox sis FD di sini yah :) jom shopping sampai lebam!!!! ada banyak lagi korang tengok la kt album page dee's closet shop tu eh ^^

December 23, 2012

1
orang suka domo kun

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

klik banner

taggie: nabila , emas putih

Tarikh mula  : 23 Dis 2012
Tarikh tutup  : 25 Jan 2013; 12 malam
Keputusan    : 28 Jan 2013

Penilaian dan lawatan ke tapak entry akan dilakukan semasa link approval dan sebelum tarikh tutup.

Pemenang :
1) 3 orang pemenang akan dinilai secara rawak
2) Hadiah setiap seorang akan mendapat sehelai skirt (3 blogger akan dipilh)
3) Pengeposan pada 29 Jan 2012 setelah mendapat maklumat penghantaran

2
orang suka domo kun

Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod

klik banner!

ipod *-* omg tahu tak sy tgh gila ipod skangg siap buat entry pasal ipod. hahaha cari la kt blog archive :p hope bertuah. huhu

due date : 5 january 2013 (12:12pm)

December 21, 2012

5
orang suka domo kun

Segmen Review Blog by Mohd Noor Shawal

klik banner comel tu :D

thanks shawal invite sayaaaaa join segmen awok! ^^ yay sepantas kilat join although skang dah pagi buta ._. haa ok. btw, kita malas nak tag haha sorry. hope blog saya tergolong dlm senarai blog yg akn direview oleh shawal! yohooo~~

Tamat : 25/12/2012 *mungkin akan diubah

December 19, 2012

7
orang suka domo kun

Wordless Wednesday #2- Is this Krusty Krab?

*psttt.. patrick ni bengong kan? hahaha who loves to watch spongebob? put your hands up!

December 18, 2012

4
orang suka domo kun

26th Birthday Giveaway by ShidaR

klik banner!

yohooooo Kak Shida buat GA lagiiii :D ngeee~ jgn lupa join okay kamu2 semuaa :3 hahah

ucapan saya kepada kak shida :D *5 january birthday kak shida xx 

Selamat Hari lahir akk! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah :) hihi stayy cutee and cool okay~ <3 in shaa allah jadi blogger yg berjayaa cemerlang, gemilang dan terbilangggg pada suatu hari nanti. hohooho :3 and... psstt hope cepat dpt jumpa jodoh :p ngeeee
psttt copy dari blog kak shidaaa ni :) 

60 peserta terawal akan dapat Mini Calendar Exclusive ini (Pocket Calendar + Bookmark Calendar + Keychain Calendar) secara random,nasib siapa yang dapat antara tiga tu ok.

Hadiah Tambahan Khas untuk :
Top Referrel x 1 + Top Komen x 2 + Ucapan Terbaik dalam entri x 1

Tarikh Tutup : 31 December 2012 (18 - 31 dec 2012) *2minggu saja


p/s: agak2 saya sempat tak jadi 60 0rg terawal tu? :p ngeeee~

December 17, 2012

24
orang suka domo kun

Segmen Up Follower Bulan Disember

klik header atas niii 

aiyooo da dua kali dah hari ni join segmen/ga . hahah who cares. korang nak join just tekan header kt atas tu. haaa ada hadiah tauuu :) jom join.  ni fanpage sayaaa 

likeee la :3 kalau baik tekan sini japp. hahha nnt saya like balikkk. okay? tataaaa ~
7
orang suka domo kun

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway

klik banner omeii tu 

banyak hadiah woooo. nak tengok? meh usha bawah sini ;

senarai hadiah-
pemilihan secara rawak *random.org*
-sepasang baju peplum x1
-cenderamata special x10
-tudung bawal bead sakura x1
-tudung x1
-sepasang kain korean cotton x4
-pure marine collagen gred AAA x1
-pure marine collagen gred AA x2
-pin comel x1
-header comel x2
-name keychain x4
-cartoon keychain x2
-edit full blog+ header x2
-doodle x4

top refferal
-teddy bear 0.8 metre
due date: 5 January 2013 *mungkin akan diubah

taggie: rochelle, nadzatul, ellani. *korang join tau :*

p/s; nak sangat teddy bear tu O.o wish me luck guys, ngeee~

December 16, 2012

4
orang suka domo kun

BLOGLIST FOR JANUARY 2013

 
klik sini and then klik banner comel tu :B

heloooo morningggg everyone! have a great day ^_^v pagi2 dah join segmen. ngeeee terbaikk XD 

 
SENARAI HADIAH

  • Bloglist selama sebulan *lima orang pemenang
  • Blog review *lima orang pemenang
  • Header transparent *lima orang pemenang
  • Topup RM10 seorang pemenang untuk TOP REFFEAL *apa tunggu lagi promote lah sehabis mungkin*

tarikh tutup : 30 Disember 2012 :) 

mari join ramai2 okay. simpleee je segmen ni. ngeeee xx  okbai :*