November 14, 2012

5
orang suka domo kun

Yohoooo hadiah menang GA CikLiLyPutih da sampai .. :D

one direction!!! baca entry diorang kt sini :) 
yang tengah waving hand - pakwe sayaa . comel tak? lol #muchlove

Haaaalooooo earthlings :D heheh . rajinnya saya update blog . selalunya malas . ok ._. nak update sbb happy dah dapat hadiah menang GA CikLilyPutih bulan 9 hari tu (; baru kejap tadi posmen pin pin depan rumah  . ingtkan parcel lain yg ada sy beli kt facebook . heheh . 

Thanks to Cik Lily sbb bagi kesempatan saya menang hadiah misteriiii :p hahaha korang nak tau apa hadiah mister yg sayaa menang? wohoooo~

parcel nya begini :) hihik . nak tengok apa kandungannya? yawww scroll down la ><
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
nak smpai da :) 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok bersediaaa !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taaaaadddaaaaaaaa ! hahaha 


eh apa bende ni? :p ini clean and clear laa . hahaa losyen dgn pencuci muka kot :o ntah la . saya budak lagi . tak tau ah bende2 mcm ni :3 huhu *maluu . Eh eh terima kasih banyak2 ya  cik lily ..excited ni .. hahah.. alhamdulillah walaupun taktau saya pakai ke tak bende tu .. nnt nk tanyaa my mum :D sebelum ni tak pkai pun pencuci muka semua tu .. aaaaaaahhh kuno nya aku .___. *ahh peduli apa kan? -,- . hadiah ni berhargaaa tauuuu ! terima kasih sekali lagi :D x 

thanks thanks beribu thanks .. hahah korang terjah la blog cik lily nih .. kebaboommm tau :) sini . ok ok lah sampai di sini sajaa kita bertemu :/ ceh wahh! hahaha -.- . derma ckit makanan kt budak tecik nih :P sini  .kbai assalamualaikum guys !
p/s : hebat tak kak yong kita ni? pkai iphoneeee :o wohoooo . haha jom follow twitter saya dan kak yong di bawah :-)

5 comments:

cik kiera said...

wah , tahniah sayang :)

Ruqaiyah Amanina said...

hehe bestnya. adik tak reti pakai bg sy jela.. dik budak2 lagi. haha btw congrats! ^^

jom join segmen sy -->

http://greenhousera.blogspot.com/2012/11/ra-segmen-jom-follow-dan-click-earnings.html

Syaza said...

Anda ditag untuk giveaway ini :) http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/ainhaqis-giveaway.html

PMR candidates 2013 said...

jemput join ;)

http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-sekolah.html

Dianaa said...

wahhh! dapat hadiah. bestnya! hehe :D