November 18, 2012

2
orang suka domo kun

Testing guna photoshp cs4

PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2013
#1DirectionMemory :') aww , melting doo tengok gmbar abg2 sayaaa ni :'* 

Yoooo wazzupp :) haha . ok short entry je malam ni (: mak saya paksa tidor awal mulai hari ni sbb dh dpt tau saya berjaga malam -.- ok ok . 

fyi , saya baru je donlod ps cs 4 (: weeee~ tapi dia tu mengong ckit . haa lantak la . pastu try2 la edit kt situ enn . ni hah saya ikut tuto amy ni :D heheh . apa lagi cepat2 la donlod photoshop ni .. korang search ah google eh kalau nak donlod :p

sooo ini la hasilnya #1st

amacam ok tak? hahahaha sorry tulisan kecik -.- first time cubaa haa byk la kekurangannya . hihi . cik amy ok tak? :p huhu thanks ya for the tuto ok .. 

then , cubaan kedua :D

yeah directioners!!!! huhu .. dua2 png (: yang ni ok tak? :p saya buat dua2 gmbar 1D sbb peminat setiaa niii~~ heheh . 

sooo , ok tak? haa sorry kalau terburuk , tercacat dimata awk . i need ur comment (: yang "directioners" tuu sapa nak amik , amikkk laa~~ tak cantik pun . lol . yang nama saya tu jgn amik pulaaak :p lol . hmm nak try laaagi laa esok . hahaha . 

kbai . derma sekupang jap kt sini . komen okay :D thankyou . Assalamualaikum~


2 comments:

amy fendi said...

Comel :) Okay la teww :D

Lynn Damya said...

hai dear, 1st time here (n_n)
nice work..boleh lah explore lagi lepas ni ya, hehe :D