November 13, 2012

4
orang suka domo kun

Saya join GA 2012 Nurul Yui

ONE DIRECTION !!! baca entry nya di sini :D
klik banner comel tu :D X 

holaaaaaaahhhh :D *kali ketiga malam ini . Lewls . visit entry segmen2 yang saya join ! sini dan sini . join tau ^^ sekarang nak join GA pulaaaakk . wow da lama giler rasa tak join GA :') huhu 

- Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana nak mengisi masa lapang . sooo boring malam ini . *layan twitter je ._. ahaha . then , ternmpak GA ni kak nabila join , apaa lagi terjahh la ! syarat2 pun senang jew . tak melibatkan facebook . heheh . *fb saya bermasalah bwt masa skrg :/ . 

GA ini berlangsung selama dua minggu yawww :) x 
tarikh tamat : 23/11/12 sebelum jam 8:12 p.m tau ! 

letsss see the prizesss . heheh 

Hadiah- hadiahnya :

1) Topup/bankin melalui CIMB RM 30
2) 5 hadiah saguhati berupa barangan craft
dari Nurul Yui Collection


pemenang akan ditentukan dgn cabutan bertuah oleh owner blog ga nih ^^ apa2 terjah je blog owner nih eh . kbai assalamualaikum . derma sikit . terima kasih sbb ikhlas . jom tweet ! sini .

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

lgkp..tq sudi join ya.

Princess Syazliyana said...

@nuyui a.k.a miss YUI no biggie ;)

Kaqyonk Fauzi said...

singgah dan follow.. #1070

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html