November 20, 2012

2
orang suka domo kun

Review Blog Rochelle

PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2013 . TERJAH CEPAT!
err. sumpah saya cakap. den tersenyum tgk gmbar abg kesayangan den ni ^^ wooo I love ur smile!

Holaaa semuaaa :) korang sihat? hihik. malam ni nak review blog Rochelle :D yeayy! hehe mcm ni , Rochelle cadangkan : dia review blog saya . saya review blog dia . hahaha fair kan? Ok ok .

click sini untuk terjah ke blog Rochelle (,: apa yang saya suka pasal blog Rochelle?

1. blog dia simpleee sangat . bukan bermaksud simple tak menarik tertarik kau mmg deboomm! hahaha. simple but nice :)
2. tak serabut dgn widget2 yang tak penting. Yess!
3. blog kemass jeww . *tak mcm blog den :3 eh!
4. saya sukaaa header diaa! yess. cantik sangat . dgn basikal nya tu . hihik xx
5. I beat yg Rochelle edit sndiri kan blog awk? yeah. baguss. cantikkk sangat . hihik apa yg cantik? blog diaa laaaa XD I mean cantik , dgn editan titik peluh kita sendiri kenn . 

err , taktau nak taip apa dah ;3 hahaha yg penting korang kene terjaaaaah blog Rochelle yang omei2 ni k :) blog dia mmg kemas . jeless duh -.- huhu . follow sekali dong~ Rochelle ni peramaaah tau . hihik . kitorang agak rapat di fb . peaaceeeee ^^ *nmpaknya sy mmg tak reti review blog org . hahaha k im sorry :'> huhu .

Ya Allah bengangnyaa dgn photoshop ni .. haih ingt nak buat something utk rochelle :/ hmm sorry.. mood mmg takde sekarang . sabar je la! -.- haih . ok la bye . *Im sorry very much. smileee pls


2 comments:

hananhadila said...

belog nii cunn apee ;)

Cik Tyra Lee said...

nak kene review jugak,,,
:D