November 18, 2012

3
orang suka domo kun

Gimp masalah -.-

PEOPLE CHOICE AWARDS 2013 . TERJAH!
 
aww comel kan abg2 saya ni? :* 

Okay2 skang apa masalah aku update blog pagi2 buta ni hah . 4:33 a.m -.- hahaha ok . ni hah tension benor den dgn gimp den ni hah :( dia masalah . actually nak buat header utk blog kedua saya ni hah . terjah sini . da lama da buat blog tu tapi tak beredit2. sooo ingt nak edit sndiri . hmm konon la . haha .

pastu buat laa header guna photoscape . time nak transparentkan je buat hal -.- act da lama da bermasalah gimp saya ni :( hmm . cuba install balik tapi sama je? huwaaa rasa bengang sangat . haha . bila saya nak save dia keluar gini 


tekan gmbar utk tumbesaran -.- 

haaa nampak tak? hmm kenapa eh? :( sedih ni . hish rasa nak baling lappy pon ada . hahaha . padahal da tukar kepada "png" da . hmmm~ ada sebab lain ke hah gimp saya bermasalah bergini? gimp korang baik2 je kan? haaa tolong pliss! tension ni nak edit bloggg kedua tuuu :( hmmm...*tarik rambut*

komen komen~ :( thanks. derma sekupang jap kt sini . (: kbai . 

3 comments:

KHAIRUNNISA said...

Gimp masih boleh guna lagi. Cuma awak sekarang ni tak boleh tkn save @ save or. Awak kena tekan export dan letak png dekat blkg nama header or etc. klu awak nak tranparentkan dia. Faham?Nisa punya gimp sama macm awak punya.

Princess Syazliyana said...

@KHAIRUNNISA omg . thaaaankssss nisa :'D menjadi . hehe muchlove! x

KHAIRUNNISA said...

Ur welcome