November 29, 2012

9
orang suka domo kun

End Year Giveaway by FD

 
klik banner :)

tengah pening2 gini pun nak join GA . haaa degil nyaa . huhu . mood tak stabil :( ni yang minum secawan air oligo ni :p hihik sedapp~ ok ok let's check it out XD  

-> saya nak hadiah novel, souvenir ,hadiah misteri, topup dan long necklace .

taggie ; you and you


due date : 25 december 2012 : 11:59 p.m

9 comments:

Saiful Anuar Safian said...

sy tak penah joint GA nie...bukan tak nak nak...tp rasenya pasal tak faham n tak reti pun ya hehehe

Dianaa said...

PERHATIAN KEPADA PESERTA GIVEAWAY!!
Ada penambahan sponsor / hadiah. Domain selama setahun untuk 2 orang pemenang.
Kalau nak hadiah ni, baca entri ni. Kalau taknak, abaikan.
http://www.fatindiana.com/2012/11/perhatian-kepada-peserta-giveaway-2.html

*untuk yang betul-betul nak menang domain sahaja*

FD sarankan awak listkan 5 hadiah atau lebih untuk lebih senang :)


SENARAI PESERTA DAH KELUAR
http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

Bluewendy said...

good luck.. semoga bertuah.. :)

Nurul Ain said...

salam perkenalan..dari GA yang sama..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/end-giveaway-by-fd.html

Dianaa said...

Ada penambahan sponsor lagi.
Sila like dan follow para sponsor ye
http://www.fatindiana.com/2012/12/perhatian-kepada-peserta-giveaway-3.html

cik mun said...

goodluck k :)

Ahmad Yani said...

wow bagus sekali...

sekalian tukar link yu..
di www.watashi-ahmad.blogspot.com

ztsuhaily abdmalib said...

Assalammualaikum.

ButterScarves ade buat GIVEAWAY: STYLE YOUR SCARVES! sape2 yang ade blog, bole bace entry ini. untuk tahu cara2 untuk sertai GA ini. HADIAH MENARIK MENANTI ANDA!

http://inistoryku.blogspot.com/2012/12/giveaway-butterscarves-style-your.html

kamil salleh said...

Assalamualaikum...
wah...ada GA ni, sempat ke nak join.
Saya pun ada GA juga, hadiahnya special jugak, bolehlah kunjungi :

Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

@ terjah di http://www.sensasi2020.com