November 22, 2012

2
orang suka domo kun

Ada GA yg boleh di join?

PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2013
haters,pls stay away from us --'

Hai hai ! setelah beberapa minit memikirkan apa yg nak di update hari ni .. terpikir da lama saya tak join GA kan? huwaaaaahhh disebabkan facebook bermasalah . sekarang dah okey da ;D Yeayyy! soo sesapa yang ada menganjurkan / join GA , Segmen , Contest bagi laa link :p In Shaa Allah saya join . ngeee~

Mood tgh baik ni . hahah . and .. act saya tak boleh pergi shout awards tu esok :( hmm baca entry semalam kt sini . soo sedang mencari org yang nak tiket tu :D hihi . jom tweet saya di sini. kalau ada lagi . haha tgh tawarkan dekat kawan. taktau dia boleh pergi ke tak. 

eh lari tajuk pulak -.- ok ok . tinggalkan link ga , contest, segmen semuaa kt komen okay . in sha allah saya join sepantas kilat . hahaha okbai sila derma sedikit sini. Assalamualaikum .

p/s ; esok hari terbuka. doakan saya dpt result yg membanggakan ibu bapa , negara dan bangsa. :( hahahha

2 comments:

hananhadila said...

insyaAllahhh dapat result yang terbaek :D hanan ade banyak join GA , kao rajin survey la :P

Hazirah Muslim said...

jemput memeriahkan lagi giveaway kami ni :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/ainhaqis-giveaway.html
tamat 30 november nanti :D