October 06, 2012

28
orang suka domo kun

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

tekan banner tu  and tekan SINI !

Haa . Cik Lyssa kita buat segmen laaah . Hehe . mari ramai2 kita join okay :) 

Kenapa saya berblog ? 
- saya rasa dgn berblog ini saya dpt menghilangkan tension ! betul tak ? yee laah , bgy yg masih berlajar seperti saya , akan stress dgn pelajran / homework yg bertimbun-timbun XD jadi dgn berblogging kita dpt menghilangkan tension . Klw tak  byk pun  mesti ade ckit kann ?

Macam mana saya boleh terjebak dgn dunia blogging ? 
- Hmm , saya start berblogging pada thn lepas bulan November :) tapi tak ingt tarikh >< hahha . saya mula rasa nak buat blog sndri / punya blog sndiri sbb masa tuu .. mungkin ramai kawan2 saya yg da ade blog ! saya pun teringin laah kan nak ade blog sndiri . Then , saya pun mula laah create blog . mula-mula mmg laah susah , sbb blog tak ber edit . msih buruk XD hahah tapi dgn bantuan cik lyssa kita ni , dpt laah saya majukan blog saya :) 

Apa tujuan utama /asal saya berblog ?
- tujuan utama saya nak ber blog ini ialah supaya dapat ramaaaaiiiii kawan ! Hehe *friendly laa kata kan :3 * Then , nak juga rasa berdikari . Yee laah kan . nak majukan blog yg masih newbie kan perlukan usaha yg kuat . Hehe 

Apa yang menarik pasal blog saya ?  
- hehe yang ni lemah ckit . takde yang menarik sgt pun psl blog saya :3 but , Ill explain some thingg . korang perasan tak blog saya ini ade radio free ? Hikhok . Sementara korang mem bw blog saya,korang boleh melayan perasaan dgn mendengar lagu yg menyentuh hati >< Hahaha . blog saya juga ade tempat utk exchange banner tauuu . *ehek.* . bila- bila masa korang boleh inbox saya kee ataau comment kt blog saya utk exchange banner :D no probleeemm ah ~ . Saya pun ade letak senarai bloglist tauu . Untung aah , sbb korang akan di bw oleh saya . tengok klw ade entry best kt senarai bloglist saya tu , terjaahhh lah blog dia . Hehe boleh menaikkan trafik blog :o  And lastly :p , ade banner heartbeat kaann kt blog pinky saya nih ? Haaa , korang boleh tekan banner tu and inform saya kt chatbox . Then , saya pasti akan tekan banner heartbeat awk balik . JANJI ^___^ ok ? 


Sumber Inspirasi saya dlm dunia blogging ?
First , my beloved kakak , kak Lyssa Faizureen :) saya jadikan akk sebagai idola saya dlm dunia berblogging kerana design blog akk yg menculik hati hati kecil saya :p hehe . akk juga seorang yg peraaamaaah sangat . ^^ tutorial akk membantu memajukan blog saya :') thanks for everything sis .
Second , kak Fatin Liyana ! gaya penulisan kak fatin menarik hati saya ! *eh ? -.- * means that hmm mcm mana erk nak terangkan . bahasa yg akk gunakan dlm setiap entry akk mmg superrbbb ! hehe . dpt menarik pembaca yg ramaaiii :o walaupun akk tak setiap hari update blog , itu ttp akan tidak mengubah  pendirian saya yg akk idola saya juga dlm dunia berblogging ! Ngeee XD


Okay byknya saya merepek dlm entry hari ni :o whoahhh rajinkan membaca ya :3 FYI , segmen ini akan tamat pada 9 malam ini ( 6 oktober 2012 ) . 9 pagi smpai 9 malam :) jom bw ramai2 k :D

Klik SINI jap :p pewwwlissshhh dong :'|  bye :*

28 comments:

CharlieAngleo said...

Keep blogging yeah!!

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Minah Sepet said...

Datang dari segmen yang sama :)

http://nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

sampaicucuratap said...

nak kawan..ni kawan datang..hehe

segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

Si Matatajam said...

Singgah dari segmen yg sama..happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..follow sini..no.974
Salam perkenalan...
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nazuerah Azhar said...

Hello Awak., Singgah sini dari Segmen yang sama :)

http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

kate na said...

Join segmen yang sama http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , dari segmen yang sama :)
Hepi blogging yerr .

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

deqjamucuxx said...

datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Novelgurl said...

Salam ziarah dari segmen Lyssa Faizureen

Budu Bilis said...

singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Mama Adam said...

hi...

dr segmen lyssa

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Atirah ★ said...

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

iznawzi said...

salam..dari segmen yang sama..sori baru sempat singgah.. http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

dtg terjah dari segmen yg sama. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam, hye,,
dri segmen yg sme..
done follow u..
vsit my blog k ^^
klu sudi follow la skli hehehe

Cik Nas :) said...

betul sgt..blogging bleh hlangkan stress :D

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.