October 07, 2012

6
orang suka domo kun

Jeng jeng jeng :o Thanks Kak Nabila ♥

kadang2 rasa terkejut , inikah blog aku ? :o hehe .





wawawawawawa :o firstly , nak ucapkan bebanyak terima kasih to kak nabila sbb sudi meng-editkan blog saya  dgn tekunnya . saya amat mengagumi hasil kerja akk :D hehe lebiuu so much ! thanks for everything . comelll sangat ^^ bagi orang laainn taktau lah pulak eden . Soooo , give  ur comment pleassseeee ? :) semuanya bertemakan domo kun . Aww i loveyouu laaa :* hehe .

taknak ckp banyak sbb hari pun da lewat malam , wa mau beradu >< *sebenarnya msih blur * Hahaha . thanks comment . jom terjah blog kak nabila k XD  tekan sini jap :o

ade sesapa buat freebies image 'reply to comment button ' tak ? versi domo kun punyaaa XD i need you .. inform tau , tau !

komen jgn tak komen . Hhehe~

6 comments:

Masmira Masri said...

haii kita folllower baru awk..sj singgah2...nice song lahhh....jemput singgah blog kita k

Najiah Shaharain said...

blog ni pun awesome..:-)

Nelly The Strange said...

comel ! ^^

BlackHat AssaSin said...

hebat!

PinkUmmi said...

nice blog...hehehe

Cik Fie said...

comel ler...macam tuan blog dia :)