October 31, 2012

3
orang suka domo kun

I'm Back

*so cute zayn and harry :p

hey im backkkk ! huhu rindunya titew kt blog ini ;'p awk smua apa khabar? hari ni merdekaa ! yeah. da abis final exam :) alhamdulillah . ade result exam yg dah dpt iaitu english and geo . aaaa taknak ckp sbb nnty saya akan meraung . XD 

paper terakhir hari ni ialah sivik , psv and khb kt . omgg psv susah doo -.- psv and khb kt boleh tahan laa~ hahah . okay tamat citer pasal exam :) x . cuti sekolah da naa bermula keen? ngeee bestnya! korang da rancang nk buat apa ? hoho . saya of course laa da rancang aktiviti sepanjang cuti sekolah ni . 

eh tak lupa jugak kepada spm candidates .. 5 nov spm kaan? gudluck :* ngee~ terima kasih kerana jika tiada anda tidak laa saya merasa cuti awal . :p ok saya actually da cuti mula esok :D esok last sekolaah ah kiranya ni . esok hantar buku teks . huhu~

korang pulaaakk apa cerita bro? heekk . okbai :p *hope result exam semua flying colours although satu subjek tak flying colours :'(

3 comments:

~didiey~ said...

welcome back!!!!!

cikmisi leen said...

seronok lah tu !~ =) ~ ehee .. welcome back

luqman zakaria said...

selamat kembali..hehehe..jom posting entry bebyk@!