October 09, 2012

1
orang suka domo kun

'GIVEAWAY LORI OREO COMEL Dari WWW.CIKLILYPUTIH.COM'

oreo free di sini :o

tekan banner tu ! 

saya tgk banner tu pun meleleh air liur XD laparr nyaa ! nak oreo ;( . jom join ramai2 tauu korang .

okay komen saya pada blog CikLilyPutih -
Blog awk cantik , simple but nice , ade daya tarikan yg tersendiri .. semuanya okey lah bagi saya ! but klw header tu transparentkan baru omeii kebaboomm boom ;D hhehe itu just pandangan saya :o taktau nak kata apa lagi sbb semuanya ok ;)

pandangan tntng apa yg patut CikLilyPutih tulis ? -
Hm , mungkin awk boleh perbanyakkan entry tentang tips2 yg berguna ke .. demo / cara2 memasak ke.. hehe klw awk pndai masak makanan yg kebaboomm punya buatlaah tutorial ckit :p hehe kami disni boleh mencubanya :o *asyik makanan je aku ni . eh takpe bleh blajar masak :D* . Haa di samping itu boleh la citer ckit2 pasal kehidupan awk :p ekeke i mean family ~

saya ni tak reti laa bagi pandanngan atau komen psl blog korang >< huhu klw ade yg tersalah taip ke harap diamafkan . budak sekolaaah kan . pemikiran cetek laagi . Hahaaha XD . tapi saya harap sgt dpt lori yg menggoda tu . -.- saya mmg sukaa mkn oreo , haaa lori tu boleh laa buat teman tidur malam . ekekeke . 

due date : 14 oktober 2012 . buat makluman korang , tuan penganjur GA akn memberikan 3 buah lori oreo :p baik korang try , mana tau bertuahh ~ huhu

1 comment:

CikLily Putih said...

ok no prob.

terima kasi sebab join GA saya tau..