October 10, 2012

6
orang suka domo kun

contest blog siapa yang kawaii tu?

tekan banner omeii tu :D eh eh tekan sini juga !

time tgh hujan2 begini saya nak join contest ;D hehe .

blog saya kawaii ke ? :o ntah lah . saja nak join mencuba nasib . tapi nmpak nya persaingan sengit sbb byk blog yg kawaii kebaboom ni . Hehe ~ apepun , gudluck to all ;D 

kriteria pemilihan:

  • hadiah tempat pertama, kedua, ketiga  dan keempat berdasarkan:
  1. kreativiti dan  mempunyai identiti sendiri.
  2. dan akan diadili dengan seadilnya oleh juri professional

HADIAH-HADIAH

  •  bookmark by ccidollylicious
  • 2 set  barangan kosmetik jenama silky girl
  • 1x tony lip tiny tint
  • 1x frame (8"x10") with doodle pix 
  •  2x mini notebook
  • 4x sticker by kawaiidysha
  •  4x bookmark by kawaiidysha
  •  4xbrooch reben
  •  1x charcoal mask
  • 2x face mask by sasa
  • 1x tudung bawal duo tone (color random)
  • 1x pashmina ( color random )
  • 1x tudung bawal bercorak (random)

sponsor by dysha &cci
*HADIAH AKAN DIUPDATE DARI SEMASA KE SEMASA



6 comments:

cci said...

tq join.. gud luck k..

MISS Z BERCELOTEH said...

Singgah Sini..
Jemput ke blog :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

Afifah Hayati said...

Hai . datang dari segmen yang sama . jom la singgah ke blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu-by.html

Azzah said...

join jugak..

http://sayurlemak.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

mia yusof said...

singgah dari contest yang same :) good luck

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html