October 07, 2012

3
orang suka domo kun

Contest : Blog Saya 0wesome Ke ?

tekan banner !

Hari ni saya maauu join satu contest yg superbbbb banget dong . hehe . lets check it out ~

blog saya 0wsome ke ? hehe

Bagi korang saya tak tauu ah blog saya ni 0wsome ke taakk en . But bagi saya blog saya ialah segala2nya . Tambah2 pulak baru di edit oleh kak nabila  , hehe bertambah sayang laah saya dgn blog ku ini . Taaapiii blog fatin pun apa kurang nyaa kan ? comell sangat , saya suka ^^ *jujur tauu ni * Saya harap fatin akan jdi seorang blogger yg di hormati ramai pada suatu hari nnty . Insyaallah ya dik :) *doakan saya jugak :p* okay cerita balik pasal blog saya 0wsome ke tak :p apa yg saya suka kt blog saya iaalaah header and cursor ! buatkan sayaaaa bersemangat nak berblogging . Hehe . thats all :)


done like pages awk ^^


done follow ur blog .

nak tengok hadiah tak ? 

Hadiah :
1 x buku diary berkunci
1 x jam tangan ICE WATCH
1 x Lomo Aquapix
5 x Shawl
5 x Felt Name
2 x Bantal Felt
1 x HELLO KITTY SPECTACKLES

taggie ; you , you , you ,you and you ! jom join ramai2 k :)
tarikh tutup : 1.11.2012 . contest ini tidak akan dibatalkan

3 comments:

Fauziah said...

Hyee. Saya dari GA yang sama. Jom baca saya punya ..

http://ohmystereo.blogspot.com/2012/10/contest-blog-saya-0wesome-ke.html

melissa lissalalissa said...

waa~ thanks for the tag,. support u., =)
visit mine. =)

http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/10/contest-blog-saya-0wesome-ke.html

I'm Arina :D said...

Hii , dari segmen yang sama jugak . Jom singgah :D