September 26, 2012

19
orang suka domo kun

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin


tekan banner 1 D tu ^^ ekeke

hari ni nak join satu segmen dri kak nabila ^^ hope byk followers boleh saya tangkap melalui  segmen ini . Hahah korang pun join lahh ya . 


-926 followers saya . 



tarikh tutup ; 30 September 2012 *11 malam*



19 comments:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

careno said...

salam perkenalan dr segmen yg sama...

ceritanurmaslidakhalid :) said...

segmen yang sama ^^

Nur Razlinda said...

hai..dah follow sini. dtg terjah dari segmen yg same :))

aisyah humaira' said...

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Nurul Haidah said...

haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

http://aidablurr96.blogspot.com

Wniy said...

follow sini ,
dari segmen yg sama :D

http://syzwniesjaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

MairaDiana said...

salam dik.. sis datang dari GA --> http://craftmairadiana.blogspot.com/2012/05/1st-gamairadiana-nak-kasi-brooch.html

Tahniah ye,,

no 32 kan, takpe kasi je details dekat FB Craft MairaDiana

NAMA :
ALAMAT :
NO FON :

cuma kena tunggu 2 mggu sblum post, sis dekat hosp ni..

sekali lagi tahniah yea..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

follow cni and komen.. hit me back.. dr grup 8

fifie said...

Hye salam kenal, datang tangkap sini :)

Mrs.BuduBilis said...

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

Eraz Fadli said...

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Nur Husna Mohamad Jamil said...

done follow awak.. jgn lupa singgah dan follow blog na balik.. :D dari segmen yg same.. :)

http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

miz ruha said...

singgah terjah... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Intan Wandalaara said...

hi..sy dari segmen sama..follow n singgah sini.

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

irwan alessa said...

salam, saya follow blog ni dari segmen yang sama.. jom terjah blog saya yang tak seberapa ni dan follow sy kembali ok??


http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

FL blogh0use said...

yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
salam perkenalan =))

like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

eyka said...

hye, terjah sini, dari segmen yang sama..jom terjah blog sy juga.. http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html