September 24, 2012

1
orang suka domo kun

nak tempah edit blog saya berbayar boleh ?


Comel kan baby kt atas ? Haaa saya pun nangis lah mcm nie . Ekekeke xD saya da boring dgn design blog saya yg omeii nie :3 not my edited , but seorang kakak yg bernama Kiera Hazwani ni . Hehe thanks akk lappp youu .. da lama dah design blog syaa sebegini .. and berhasrat nak tukar angin pulak . Hahah 

So ade sapa2 yg pro boleh editkan my blog ? topup maxis or celcom ? beress .. hehe . saya nak klw boleh design domo kun xD hahah mengada nie -.- berharap sangat , pewlishhhh >< tapi saya tknak blogskin okay . No , noooo ~ nak template yg awk design sndiri ? Hihi . Klw ade cer kasi tau . Insyaallah klw harga berpatutan akn saya mengambil akw sbgai designer blog saya ^^ hehe ade kee ? err permintaan susah eh ? Saya yakin ramai yg pro2 ni bab men-edit blog , tukar templated nie :p apa2 inbox saya di sini k . 

Okay lah bye ! :*


1 comment:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..