September 28, 2012

5
orang suka domo kun

Domo Kun Lovers lahh katakann ..


Wahai Domo kun .. kau telah menculik hatiku . Cehh ! * Hahaha lawakk sioo -.- .FYI , Im a domo kun lovers .. Comel jee domo nie . Aww :p sampai nk blog pun bertemakan domo kun -.- Haiyaaah baca entry tu kat sini k xD Setakat nie saya mungkin ambik tempahan dari Kak Nabila Medan kot . Tengok laaahh dulu klw kak nabila tak busy :)

memandangkan saya nie domo kun lovers , soooo barang domo mesti saya nak dptkan ! Hahaha obses sangat kee ? Ahhh whatever i dunt care :p contoohhh nyaa - 
Wahhh nak beli . nak beli ! pewlishhhhhh :( backpack tuu .. amazingg ! xD sapa tau kat mana jual beg2 domo nih ? kasi tauu saya :) kt selangor ade tak ? Hmm *sigh* teringin sangat nak kumpul brg2 domo nie . But now happy lah jugak sbb ade beli hp case felt domo kun dari kawan :) contoh pic yg dia snap ;-
Tieyra yg buat . Thanks tieyraaa i lapp you .. :) hehe serupa mcm domo kan ? Haaa .. haa tak sabar nya :3 ekeke . Klw korang nak , order kt dia :p di sini  . dia ade buat felt name .. bookmart felt .. keychain domo .. mcm tu lahh .. >< Eh , korang pulak mcm mana ? ade kumpul brg2 domo takk ? share cepat .___. kbye :*




5 comments:

Nurin Nadhirah said...

Saya pun sama ! Hai awak ! Saya dah follow awak ! Jangan lupa follow saya taw ! :3

Wan Nadiah said...

Aq adeww keychain domo wrna pink...^.^

Princess Syazliyana said...

@Nurin Nadhirah haha okey sayang :)

Princess Syazliyana said...

@Wan Nadiah nak satu wehh ! pewwlissshhh dong :3

Maria Menado~ said...

peminat domu rupanya... cute je curser ni. eh, beg pon nak domu ea? hehe.. peminat tegar ni.. :)