September 30, 2012

10
orang suka domo kun

Belog saya akan berubah wajah .

*Rawwwwrrr ! kesian domo ni sesat . Alolo bucuk2 -.- *

Pengumuman pengumuman .. :D Heee .. Tak lama lagi belog pinky princess syazliyana ini akan berubah wajah . Eh betul ka? :o Yees , yesss ! tapi bukan wa yg edit haa . wa ambik tempahan kt kak nabila omeyy ni . Hehe . Belum buat pembayaran  and kak nabila pun belum start edit lagi ~ just bagi peringatan . Maybe akan diprivate kan blog ini selama seminggu mungkin ? Ikut kak Nabila nak edit berapa lama . Ewahh ! Kalau tak private nnty korang sakit mata pulak . Tengok ini lain , ini senget lah apa lah :3 Hahaha lebih baik di private kan ok :)

Selepas blog saya berubah rupa nnt , saya akan unprivate balik -.- korang sila2 lah memberi komen yaa . Hahaha edit pun belum ckp je lebih :3 Okeyy my fault . Ill miss my design blog yg sekarang . Hehehe . Hope design yg baru kak nabila buat nnty akan membuka mata korang dan melebarkan senyuman korang . Uhukss  . Harap2 lahhh ~  

Byee :* just a short entry ! comment please :) ^^

10 comments:

Rochelle Liong said...

Tentu comel je blog awk nanti ^_^

Princess Syazliyana said...

@Rochelle Liong Aww , thankyou syg :*

Aina Sofea said...

Hasil edit Kak Nabila mmg mantap .. Kalau awk byar , tak menyesal punya ! Saya yakin ..

fiqah hamed said...

tak sabar nak tengok wajah blog ini yang baru..hehe..(:

Cik Fie said...

wah ! blog dia nak kena edit la . untung la . mesti cute kan kalau kak nabila edit :)

Princess Syazliyana said...

@Aina Sofea saya pun yakin dgn kak nabila . anyway thanks :)

Princess Syazliyana said...

@fiqah hamed yeahhh .. me too actually :p

Princess Syazliyana said...

@Cik Fie Hehe insyaallah XD kak nabila edit cun2 ..

Ridzwan Mohamed said...

same2 la kite nantikan....ceh dah mcm realiti show pulak dah

Aimi Dyna ✰ said...

Tolong follow balik! tq :)