September 30, 2012

10
orang suka domo kun

Belog saya akan berubah wajah .

*Rawwwwrrr ! kesian domo ni sesat . Alolo bucuk2 -.- *

Pengumuman pengumuman .. :D Heee .. Tak lama lagi belog pinky princess syazliyana ini akan berubah wajah . Eh betul ka? :o Yees , yesss ! tapi bukan wa yg edit haa . wa ambik tempahan kt kak nabila omeyy ni . Hehe . Belum buat pembayaran  and kak nabila pun belum start edit lagi ~ just bagi peringatan . Maybe akan diprivate kan blog ini selama seminggu mungkin ? Ikut kak Nabila nak edit berapa lama . Ewahh ! Kalau tak private nnty korang sakit mata pulak . Tengok ini lain , ini senget lah apa lah :3 Hahaha lebih baik di private kan ok :)

Selepas blog saya berubah rupa nnt , saya akan unprivate balik -.- korang sila2 lah memberi komen yaa . Hahaha edit pun belum ckp je lebih :3 Okeyy my fault . Ill miss my design blog yg sekarang . Hehehe . Hope design yg baru kak nabila buat nnty akan membuka mata korang dan melebarkan senyuman korang . Uhukss  . Harap2 lahhh ~  

Byee :* just a short entry ! comment please :) ^^

September 29, 2012

3
orang suka domo kun

GIVEAWAY ME & MY FAMILY

tekan banner ^^

sungguh bosan kan hari ni -.- so decide nak join je GA kt dashboard ni hah . 

*ga ini sehari awal dari tarikh yg ditetapkan
0
orang suka domo kun

StitchNknot September Pillow Giveaway

klik banner ^^

The closing date is on 11.59pm, 30th September 2012. Winners will be randomly picked using random.org. We will announce the result on 4th October 2012 on our blog.

September 28, 2012

5
orang suka domo kun

Domo Kun Lovers lahh katakann ..


Wahai Domo kun .. kau telah menculik hatiku . Cehh ! * Hahaha lawakk sioo -.- .FYI , Im a domo kun lovers .. Comel jee domo nie . Aww :p sampai nk blog pun bertemakan domo kun -.- Haiyaaah baca entry tu kat sini k xD Setakat nie saya mungkin ambik tempahan dari Kak Nabila Medan kot . Tengok laaahh dulu klw kak nabila tak busy :)

memandangkan saya nie domo kun lovers , soooo barang domo mesti saya nak dptkan ! Hahaha obses sangat kee ? Ahhh whatever i dunt care :p contoohhh nyaa - 
Wahhh nak beli . nak beli ! pewlishhhhhh :( backpack tuu .. amazingg ! xD sapa tau kat mana jual beg2 domo nih ? kasi tauu saya :) kt selangor ade tak ? Hmm *sigh* teringin sangat nak kumpul brg2 domo nie . But now happy lah jugak sbb ade beli hp case felt domo kun dari kawan :) contoh pic yg dia snap ;-
Tieyra yg buat . Thanks tieyraaa i lapp you .. :) hehe serupa mcm domo kan ? Haaa .. haa tak sabar nya :3 ekeke . Klw korang nak , order kt dia :p di sini  . dia ade buat felt name .. bookmart felt .. keychain domo .. mcm tu lahh .. >< Eh , korang pulak mcm mana ? ade kumpul brg2 domo takk ? share cepat .___. kbye :*




September 26, 2012

19
orang suka domo kun

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin


tekan banner 1 D tu ^^ ekeke

hari ni nak join satu segmen dri kak nabila ^^ hope byk followers boleh saya tangkap melalui  segmen ini . Hahah korang pun join lahh ya . 


-926 followers saya . 



tarikh tutup ; 30 September 2012 *11 malam*



September 24, 2012

1
orang suka domo kun

nak tempah edit blog saya berbayar boleh ?


Comel kan baby kt atas ? Haaa saya pun nangis lah mcm nie . Ekekeke xD saya da boring dgn design blog saya yg omeii nie :3 not my edited , but seorang kakak yg bernama Kiera Hazwani ni . Hehe thanks akk lappp youu .. da lama dah design blog syaa sebegini .. and berhasrat nak tukar angin pulak . Hahah 

So ade sapa2 yg pro boleh editkan my blog ? topup maxis or celcom ? beress .. hehe . saya nak klw boleh design domo kun xD hahah mengada nie -.- berharap sangat , pewlishhhh >< tapi saya tknak blogskin okay . No , noooo ~ nak template yg awk design sndiri ? Hihi . Klw ade cer kasi tau . Insyaallah klw harga berpatutan akn saya mengambil akw sbgai designer blog saya ^^ hehe ade kee ? err permintaan susah eh ? Saya yakin ramai yg pro2 ni bab men-edit blog , tukar templated nie :p apa2 inbox saya di sini k . 

Okay lah bye ! :*


September 23, 2012

1
orang suka domo kun

Menunggu follower bertuah yg ke-1000 !


Haaaa .. konichiwa ! da lama x update blog .   Maafkan saya ok . Now , choral speaking dah tamat , so saya sudah bebasss ! bebaas ... bebaasss .. * eh ade dengun* -.- tinggal final exam je lah yg perlu saya lalui pada bulan oktober nnty . study pon masih tidak bersemangat . Huhhh ! sabor je lah ~ 

Okay2x , skarang nk announce awal2 k ! saya sdg menunggu followers bertuah saya yg ke -100 . weeehoooo ^^ thankyouu for all my lovely  followers . Sejak akhir 2 ini juga komen terlalu byk daripada yg biasa -.- Haiyaaa smpai 40 comments , disebabkan 1 hari tak bukk blog . :p thanks sbb komen .. singgah blog saya yg cememot nie xD kebanyakan dtg dari segmen-segmen yg saya sertai . Insyaallah pasti saya akn follow back awk semua . Skrang msih tinggal 13 comments tak diapprove lagi . Maaf yaa saya trlalu bz a.k.a malas nak approve. Heheh sabar yaa mbak.. 

Sooo berbalik kpd folowers ke-1000 saya . tak sangka blog saya yg nk hampir setahun ini akn mencecah 1000 followers.. insyaallah .. sekarang jumlah followers baru 905 ;) hope cepat2 lah bertambah .. Hahaha . And insyaallah ade special gift for sapa followers ke 1000 blog saya . itu biar lah rahsiaaa .. Heheh okay bye :*

p/s ; ade pesanan kak lyssa utk saya :p

0
orang suka domo kun

FARHANS LUCKY DRAW - RM50 UNTUK DIMENANGI!

tekan banner !


done like ur page and follow ur blog :) hit me back k ^^ #578.
mari2 join lucky draw nie .. mungkin kotang bertuah ! thanks to Farhan buat lucky draw nie okay :)

tujuan saya join utk mencuba nasib , mintak2 saya bertuah lah kan . Yee lahh saya bdk bwh umur parents tak kasi pegang duit banyak :p padahal saya da besar . Im 13 years old okayy ! Hmm okay bye :* *boleh beli tudung , novel , simpan kt tabung ke.. *


September 22, 2012

0
orang suka domo kun

Segmen Kad Nama versi Timeline | by TehaaNFM

tekan banner !

nak join segmen by kak tehaa :) hehe okay kita teruskann~

nama font : yg mcm tulisan " fahtehaa maarif " tu 
warna font : pink 

link twitter , fb , blog , email ( vanilla_yana@yahoo.com )

taggie : 1 ,2

tarikh tamat :29/9/12 - 1pm .  

September 17, 2012

3
orang suka domo kun

Anniversary Mini Giveaway by Garden of Crafts


tekan banner !

jom join ramai2 k :) .tarikh tutup : 30/9/12 .

1
orang suka domo kun

Random Giveaway

tekan banner 

okay dlm sehari byk ga sy join :3 aduhai .. okay lets cikidautt. .

Cara pemilhan

Entri blog yg menarik
Jumlah share yg korang buat ^^
Pemenang yg lain akan dipilih menggunakan Random.Org

Hadiah-hadiah


Samsung Galaxy S III for Top referrel
Ipad for Top referrel II
Owl Sing Bag for Top referrel III
Lomo Wave for 10 Winners
Mustache Necklace for 10 Winner


     Giveaway ni dibatalkan kalau x cukup 300 orang peserta


77
orang suka domo kun

Jom tingkatkan followers sampai lebam

klik banner !


done follow blog awk - 596

jumlah followers saya ialah - 860


bermula 16/9 sehingga ... " owner tak tau tarikh tutup nya bila xD korang jom join .. nak tingkatkan followers smpai 1000.. tak tau tercapai ke tak hajat .. korang follow ramai2 k :D pastikan blog korg ade follower widget ! klw tade,takboleh tlg leww..


September 16, 2012

1
orang suka domo kun

New Header by Uzma Sekri

okay tgk je header blog saya nie . ade perubahan kan ? Hahah thanks to Uzma sbb buatkan header super duper comel nie . bagi org lain tak tahu lah :3 ni link header yg dia siapkan  . amacam ? ade header korang ? yg hntr details jee dia buat . Korang cuba la hntr details kt blog diaa . di entry sini  . 

Now nak tunggu ad org tlg editkan blog :p Hahaha okay kidding . mesti berbayar kan ? Saya nak cari org yg btul2 handal mengedit blog nie . Kangg men edit jee jdi mcm apa pulak kan :3 Haha .

and , sapa ade tutorial mcm mana nk letak banner GA/CONTEST  kt sidebar . and then boleh resize kan banner tu . Saya lupaa lahh~ tolong eh . sapa 2 . :D jasa anda amat dihargai !


3
orang suka domo kun

MKM FIRST FREE GIVEAWAY

 
tekan banner kt atas

taggie :  you  , you 

tarikh tutup ialah setelah 200 org join / 20/10/12 .

2 top refferal - hadiah misteri tajaan MKM 
30 peserta bertuah - 30keychain felt berbagai bentuk dan corak tajaan MKM
RM5 topup - 3 pemenang tajaan MKM