August 31, 2012

5
orang suka domo kun

Terima Kasih Daun Keladi Wahai Kak Lyssa .

bila dia mendekati diriku , hatiku rasa sesuatu . Eh ,hai korang sy sibuk nyanyi lagu nie . touching dohh . Okay2 , kita teruskan perbincangan kita pada hari ini . *Berangan lah kau nana!  perbincagan konon -.-* Actually , nak berterima kasih kpd kak lyssa kita ini . Lyssa Secret

 But whyyy ? buat apa berterima kasih kpd akk yg comel itu ? Hihi . Alahh sy berterima kasih daun keladi kt akk lyssa sbb sediakan tutorial yg berguna , share tips berguna and others . But kali ini sy respect ah kak lyssa ! You're so friendly . Mcm tak percaya jeerw . Thank you again and again okay kak lyssa ? Sorry menyusahkan akak .  Actually kita tak paksa pun akak .

*bangga ah kau . nana ? -.- :p*


thanks for following my twitter account ,dear kak lyssa :) terharu . Hahahah *batak ahh kau , nana ! -.-* Actually saja je nak test akk , klw akk follow saya , akk mmg superbb , terbaikk  and friendly ! Hehe .  klw akk tk follow saya pun , sy tak kisah sbb saya tahu akk sibuk . Ngee ~ thanks , thanks akk ! :D

Okay dah . menunjuk ah kau , nana -.- sorry all but takde niat nak menunjuk pun . bende ni korang pun mesti boleh dpt . Betul tak kak lyssa? Hehe klw akk rajin :) maafkan segala salah silap saya . skang bulan mulia , takbaik buruk sangka dan dengki diaatara satu sama lain . Hehe .  jom follow saya di twitter ! follow akak lyssa jugak ! . K bai , maghrib nie !


2
orang suka domo kun

PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

tekan banner !

saya join last minute . sempat lagi kan ? tarikh tutup pada 31 Ogos ( hari ni ) pada pukul 12.00 malam . hehe 


Mereka yang tersenarai bakal menerima:
*******************************************************
1)DUA HELAI DRESS ANGGUN PILIHAN (2 Blogger bertuah!)
 2) 2 unit x wallet/purse (2 blogger bertuah!)
3) Baucer RM10 x 5 unit  (222 blogger bertuah!)
layak untuk sebarang belian di BLOGSHOP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

harap2 saya dapat . Aminnn :) selamat menyambut merdeka ! 


4
orang suka domo kun

♥ Merdeka Awesome Giveaway By Rochelle Liong *31/OGOS/2012 ♥

tekan banner ^^

 Berapa jalur pada Jalur Gemilang?
= 14 
 Berapa warna pada Jalur Gemilang?
= 4 . iaitu merah , biru , putih , kuning

 Hadiah yang ditawarkan ialah:
 Lomo camera yang dipilih untuk top referral.
 Cash RM30 untuk seorang pemenang dipilih random oleh adik .
 MP3 comel 2 biji untuk 2 pemenang dipilih random oleh kakak dan abang .

*saya follower ke 25 rochelle .
emel : vanilla_yana@yahoo.com . 
facebook : syazliyana nana dluvers . 

taggie : nazifa , nurul , ayin , si pipi merah &  mimie

August 27, 2012

0
orang suka domo kun

Ekclusive Raya Giveaway By Syifa , Fatin dan Cikmisi Leen

tekan banner comel  tu ^^

hari nak join ga lagi xD 

nama fb :  syazliyana nana dluvers
nama blog :  you are my inspiration / princess syazliyana 

taggie :  afiqah  | aqila |  eira 

saya follower ke 358

giveaway ini akan berlangsung dari 16/8 sehingga 150 org join :) join ramai2 k !

25
orang suka domo kun

Segmen : JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN !

tekan banner nk join ^^

followers saya : 802

tarikh tutup ; 15 September 2012 . 

berhajat nak kumpul 1000 followers tahun ini . Insyaallah . :) mari2 join ini segmen !

0
orang suka domo kun

Big Time Segmen : Header Free By Nana

tekan banner nak join ^^

wahh da lama tak join ga ,segmen ,contest . Huhu so bz lah ~ hehe . nak header ,nak header . ley ? uhukks .

Ayat 1 -  Princess Syazliyana
Font Ayat 1 -  font  H
Warna Ayat 1 -  pink cair ( like my background ) 
Ayat 2 -  happy go lucky ~!
Font Ayat 2 - font C
Warna Ayat 2 - hitam 

taggie : izzah 

thanks :) 



August 15, 2012

2
orang suka domo kun

Saya dapat kad raya dari Hazwan Hairy :)

 Tengah hari tadi dlm pukul 12 p.m , saya tunggu dalam rumah and bersiap2 nak pergi sekolah . Tetiba , mak saya dari luar bwk masuk sampul surat berwarna putih ini . Hehe ~ ini yang syokk xD I know isi dia kad raya  , cuma tak tahu pengirim dia siapa :O seperti gmbar di atas .  Sepantas kilat saya mengoyak sampul surat itu dengan kasar -.- Hahaha . Dan ini lah isi nya :) 

Wahh terpegun saya melihat kad raya ohsemm ini . Hehe speacial big thanks to abg Hazwan Hairy cuz susah2 kirim kad raya nie :p Hahaha . Actually saya menang saguhati dalam contest ke 3 Hazwan  . I like your kad raya very much . Hehe ~ 

ini bentuk dalam kad raya yg saya terima :) nice ! :D wooo ~ dapat autograf :3 thankyou thankyou abg Hazwan ;) Selamat Hari rayaa ! Maaf Zahir Batin . Jangan main mercun tauu :'3 




muka blur :p Hahahaha kesah pulak aku* ni time nak g sekolah sempat agi snap pic xD peace yawww ~ I really really like the kad raya :) thanks again Hazwan . May Allah bless you ^___^

*Esok malam nak balik kampung !! balik kampungg .. ooohh ~ balik kampung .. 
jom singgah blog Hazwan !! klik here 


August 14, 2012

0
orang suka domo kun

Giveaway : Saya Nak Raya Dengan Topup Free By Anna

klik banner 

➜ Hadiahnya : " TOPUP bernilai RM 10 untuk 5 orang pemenang "
     TOP REFERREL : TOPUP RM 10 untuk satu pemenang sahaja
hadiah akan ditambah klw sponsor dapat naik melambung..
so rebut peluang okey..



1
orang suka domo kun

"Segmen Kad Raya Timeline Facebook

klik kad raya timeline facebook dia atas 

code warna & link blog :  #FF66CC ( maaf) #0033CC ( zahir ) 
#FF33FF ( &)   #0099FF (batin) .  #000000  -- > st0ryab0utprincess.blogspot.com

warna background : no 23

August 12, 2012

0
orang suka domo kun

Ramadhan akan berlalu pergi . .


cilok kt pakcik google :p

hai hai :') lebih kurang 6 hari lagi jer kan Ramadhan akn berlalu pergi . . Syawal pula datang menjelma . Hehe . Terasa cepat pula masa berlalu . Pejam celik , pejam celik , dah nak raya ! Rasa sedih pun ade , sbb ramadhan nak berakhir . Huhu :') Ill miss you Ramadhan . Hekk . padahal tak sabar nak raya dah . Hehe :D Nnty nak pasang lagu raya kt blog :p tungguu kemunculan nyaa yaa ! eh eh over pula -.- 

Sooo , macam mana persiapan korang menjelang hari raya ini ? dah beli baju raya ? saya warna purple :p huahua . korang buat biskut raya ke ? sedapp tak ? hehe >.< semalam (sabtu) saya and family g hang kat KL . Masyaallah , punya lah sesak ramai orang . Diorang baru nak shopping baju raya kot . Haha :3 Saya pergi Sogo . Tapi tak shopping kt sana pun -.- saya shopping kat Jalan Masjid India . Hehe . sesakk woo ~ Tak tahan . Hahaha dah la puasa -.- traffic jam tu mmg ye :p haaaa berejam ah nak tunggu .  Sooo , hari ni stay kt rumah jer ~ 


tak sabarnya ya Allah nak raya :') semoga raya tahun ini lebih bermakna k . Insyaallah . Hadoi teringatkan rendang ayam kt kampung pulak -.- tak mo ! puasa , puasa :3 Heheh sorry gaisss . tengok je gmbar ketupat tu eh ? nnty kenyang lah . Huahua . 

Okey kt sini nak share ah sikit pantun sms je  kt kwn korang time hari raya nnty . Hehe :3 

Lemah lembut tuan puteri
Berkain cindai cantik dipandang
Meriah menyambut Aidilfitri
Sahabat handai datang bertandang 

Udara dingin hening pagi
Tabuh bising mulakan hari
Aidilfitri menjelma lagi
Masing-masing pakai berseri

Tanpa mengira miskin kaya
Pangkat kedudukan hamba shaya
Sama-sama menyambut raya
Maaf-maafan dihari bahagia 

Aidilfitri hari kemenangan
Kejayaan menempuh halangan
Mengenali erti kesenangan
Bagi mereka yang kekurangan 

Aidilfitri hari kemaafan
Menghapus kesalahan sesama insan
Memupuk perpaduan sesama ehsan
Mengikat tali keakrapan

Cincin disarung hati berdebar
Jarinan lembut wajah terhias
Ramadan disambut penuh sabar
Aidilfitri disambut dengan meriah 

Saidina Affan menyusun kata
Tutur peri yang aulia
Maaf-bermaafan sesama kita
Di Aidilfitri yang mulia 

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin! :)


byeee :*




August 10, 2012

0
orang suka domo kun

fiszah_pjo first Giveaway : sedondon ceria!

klik banner :)



done follow you cik shahida :)

so here's the cute pic :3


gmbar cheerleading time sukan tahunan sekolah saya :) ngeee ~ di manakah saya ? :p

okey -.- terover letak 3 pic :3 hehe sorry sorry >< mood baik pulak hari ni :p *biru ,go biruu ! *

kbyeee :*





August 09, 2012

2
orang suka domo kun

Senarai Pemenang Midyear GiveAway by Pieyza dan Yana :D

hai hai ! :D sorry lmbat umum pemenang -.- hehe tpi kita nak umumkan ini , be alert okay  ! :) setinggi2 penghargaan diucapkan pada semua yg join first giveaway ni :') sobsob . okey lets check it out ~

top refferals ialah :- * berdebar2 tak ? * 











































































106 .http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/midyear-giveaway-by-pieyza-and-yana.html

tahniah !! :*


Random.Org :)


RM5 voucher for 1 winner - by -  Shawls to Love


1 Header - by - Aqila Saleha


1 Header  - by - Aqila Saleha


1 Header  - by - Aqila Saleha


1 Header - by - Aqila Saleha


1 Header- by - Aqila Saleha


1 Banner - by - Aqila Saleha


1 Banner - by - Aqila Saleha


Topup RM5  - by - Atiqah Kassim


Topup RM5 - by - Atiqah Kassim


Topup Rm5  - by - Farah Hafizah


Topup Rm5 - by - Farah Hafizah 

Voucher Discount 10%   - by -  Sweety Pretty Lens


Voucher Discount 10%   - by -  Sweety Pretty Lens


 Voucher Discount 10%   - by -  Sweety Pretty Lens

 Voucher Discount 10%   - by -  Sweety Pretty Lens

Voucher Discount 10%   - by -  Sweety Pretty Lens



Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense



 Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense

Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense



Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense



Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense



 Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense

 Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense


 Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense

Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense



Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense

Shawl - by - La Dva  (Postage bayar sendiri taknak cari pemenang lain :D)  

Shawl - by - La Dva  (Postage bayar sendiri taknak cari pemenang lain :D) 


okeyy see [sini] kalau ade num awak inform at [sini] or [sini] thankyouu :) tahniah again ~ bye :*

malam lailatul qadar :* huhu i miss you :D