August 03, 2012

0
orang suka domo kun

Hai kengkawan :3 minta pendapat jap .

giveaway gempak :-
flowery bag ,korean cloth worth rm30 , shawl , topup , domokun keychain . join sini !
nak eyeliner ,cash rm150 ,mascara mac ,lipgloss,blusher ? join cepat !
Haii kwn 2 saya semua , followers and readers .Eh ,ad ke readers ? Ahh peduli apa aku :p hehe . sorry tak selalu update blog . muak kan asyik entry GA saya ? ohh sorry much :') bulan puasa byk join GA . hehe phm2 je lah ennn . Btw , esok trial PMR enn ? yeah <3 saya nak ucapkan selamat berjaya kpd abang2 & akak2 kat luar sana tuh . do the best kayh . I'll pray for you .Haha . jgn nervous2 . :D . 

IKLAN SESAAT ! ( SAPA ADE TWITTER JOM FOLLOW SAYA DI SINI  . MENTION SEKALI OKAYH :D IM WAITING ~  ) 

k da abes iklan :3 ngeee ~ ok , now nak minta pendapat korang yg comel2 ni . bukan bodek  kayh -_- . Ade perasan tak blog saya skrang dah bertambah comel ?  Eh, salah :3 k serius . ade lagu kann dlm blog saya ? Amcam  ,best takk ? touching takk ? Cewahhh >.< baru letak bberapa minit yg lalu :'3 boleh teka apa tajuknyaa ? hehe . teka lahh ! senang kacang ajo . Alahhh , dalam citer " DEJAVU DI KOTA KINABALU " . :p #tv3 . 

Sekarang saya sibuk dengan PBS yg berlambak kt sekolah :( sedeh doh . kami form 1 thn nie , x de PMR in 2014 , soooo gantikan dengan PBS . bapakk malass nak buat . susah ! -_- hari2 pulak tu . Kami speacial :3 wahhh ! tambah2 bulan puasa kann , bertambah penat leww . *merungut je keje * :p  huhu . malaass nak sekolah bulan puasa ni .hehe . Eh eh , tak salah kite dah 11 hari berpuasa kann ? Amcam korang ade tinggal puasa kee ? heee . Klw perempuan tu saya fhm lah ;'D . Hahaha . Lelaki tuhhh . Jgn asyik merokok jee . Tak elok tauu awak :* k apa nak cakap lagi ? >< dah lama tak update blog , sooo kali ini nak buat entry panjang ckit . Jgn bosann yeh sayang ? :(

bila lahh nak raya kann ? Haha , tak sabar ni . baju raya korang warna apaa ?? kita tema thn nie warna purple xD  HEHE awsomeee !  korang ?????? share ah jgn kedekut mcm adek saya tu ! -_- k ? :) skrang tgh tgk OHMYENGLISH .episode dia berulang2 ah . Hahaha . kbye :* ^^ iloveyouu . saya sayang awk . saranghea . aishiteru !

No comments: