July 06, 2012

13
orang suka domo kun

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

giveaway gempak :-
midyear GA 
lomo , 3-lens lomo dan lawak kampus . nak tak ?
keychain nama,owl necklace dll utk dimenangi !
klik banner :)

memandangkan saya baru je follow blog Hazwan nie , saya akn nyatakan perasaan saya bila 1st time msok blog comel ni ^ ^

-  saya rasa blog Hazwan nie colourful tau ? 1st time msok blog dia .HAHA :D tapi betul apa .  mesti orang nya pon always happy ! yeahh >< tambah  dengan rainbow bagai . Selalunya blog org lelaki tk de lah seceria blog Hazwan nie :) heee betul tak , betul tak ? and saya rasa nak singgah blog Hazwan hari-2 . ahahaha , malu >< nice entry  and congrates sbb blog Hazwan msuk majalah INTREND Julai :D bertuah nyee :') hehe . dah lari tajuk pulaaak -.- perasaan saya juga berbunga2 msuk blog super comel nie . ngeee ~ ikhlas dari hati ni tau :p and i like your background :O rasa nak cilok jek . hahaha kidding jek -.- lepas msuk je blog Hazwan tdi , terus follow . ahhaha xD sengal . and then nmpak contest ohsem nie . terus join .muahahha . 

so perasaan saya di sini ialah :-
  • gembira / hati berbunga-2 
  • terkejut :O ( sbb blog Hazwan agak colourful berbanding blog lelaki yg laen . jgn marahh >< )
  • jeles dengan blog Hazwan . ahahaha xD 
  • jeles dengan followers anda . :O ahahah saya sengal xD 
oke that's all . tau lah perasaan saya tk sebaik perasaan anda terhadap blog Hazwan . ahahhah .  sorry to Hazwan sbb berbelit-2 baca entry nie . and nak ucapkan selamat berpuasa . puasa kan nk dekat dah :p  err -.- and lastly , seronok dapat berkenalan dengan blog Hazwan yg comel lote nie . gud bye friend  ! :)



13 comments:

maszull said...

assalamualaikum princess...selamat bersegmen yer...:)

Cioccolato World said...

good luck ^^

hairy said...

tgh cari pemnang ni..smbil msukkn dlm list...waiting..

Princess Syazliyana said...

@maszull waalaikumslm :) thanks yah !

Princess Syazliyana said...

@Cioccolato World thank youu :D

Princess Syazliyana said...

@hairy hehe okey :D

aisyah humaira' said...

all the best :)
niera saja jalan2 ke blog awesome ni :D

www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

yN crEATioNs said...

wow, join contest jugak ...gudluck tau..

http://cindereallacreations.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Nor Zilla Sensei said...

blogwalking dr segmen yg sama.. done folo 2.

http://norzillasensei.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^
goodluck ^^

Deary Ainn said...

Salam kenal :)
kte dri contest yg sme..;)gud luck yer:)
bw n flow cnie..hehehe :)
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html